Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σταυρός:Πιό ψύχραιμος επικράτησε 2-1 της Ερέτριας

 Ο Σταυρός νίκησε με 2-1 τον Απόλλωνα Ερέτριας όντας πιο ουσιαστικός και πιο ψύχραιμος  αναρριχήθηκε στην βαθμολογία εν αντιθέσει με τους Ερετριανούς που έμειναν χαμηλά στον πίνακα.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο 9' όταν ο Γραμματικόγιαννης έκανε παράλληλη σέντρα αλλά δεν βρέθηκε συμπαίκτης του να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 10' διακόπηκε  αγώνας όταν ο διαιτητής ένιωσε ενόχληση τραυματισμού και του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και συνέχισε με συμφωνία των δύο ομάδων με αυξημένες αρμοδιότητες στους βοηθού του.

Ο Απόλλωνας αιφνιδίασε προηγούμενος με 1-0 στο 39' όταν ο Κωνσταντάγκας πήρε πάσα από τον  Σταματάκο και νίκησε τον Καρκαλή.Πριν λήξη το ημίχρονο οι γηπεδούχοι του Νίκου Κιαπέκου ισοφάρισαν με σκόρερ τον Τζαμίχα μετά από σέντρα του Καραχάλιου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι πίεσαν έψαξαν το δεύτερο γκολ και όντας πιο καλοί το βρήκαν με σκόρερ τον Ντούμα στο 71' ο οποίος εκμεταλλέυτηκε την πάσα από τον Σταματίου κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του .

Στο 73'αποβλήθηκε ο Πετράκης του Απόλλωνα Ερέτριας  με 2η κίτρινη .

Η λήξη βρήκε τον Σταυρό νικητή να παίρνει την νίκη και το τρίποντο 

Διαιτητές οι Καλαμάτας ,Δελχάς και Τσιπλάκος.

ΑΠΣ Σταυρού.: Καρκαλής, Μπίτζος, Χασάνδρας, Γκρινιάρης, Βογιατζής, Σεΐτης, Καλογιάννης, Σπανός, Γραμματικόγιαννης, Καραχάλιος, Τζαμίχας. (Ξύγκης, Ν. Γκίκας, Ρεπετσάς, Ευσταθίου, Θ. Γκίκας, Κατσαρής, Χουλιάρας, Σταματίου, Ντούμας).

Απόλλων Ερέτριας. (Αντ. Τσαραντάνης): Μπασινάς, Γίγας, Νάτσης, Λ. Κιάκης, Πετράκης, Πεππές, Νικολάου, Λιάσκος, Κωνσταντάγκας, Σταματάκος, Θανάση. (Καρλατήρας, Μήτρου, Τσούμαρης, Ι. Κιάκης, Μπαλάκας, Φουρμούζης, Τρεγκάι).