Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αγ Λουκάς στο 90' κράτησε την κορυφή

Ο Αγ. Λουκάς επικράτησε δύσκολα των αξιόμαχων Κονιστρών σε ένα αγώνα που είχε πέντε γκολ και δύο ανατροπές με τον Αγ. Λουκά να κρατούν την κορυφή στο 90' .

Παιχνίδι κέντρου στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο, χωρίς κάποια ουσιαστική φάση μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 16' οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία, με τον Νικολάου, που προτίμησε να σκοράρει με τακουνάκι έχοντας γυρισμένη την πλάτ
η στο τέρμα,  παρά να πασάρει στον Κιούση που ήταν μόνος του με την μπάλα να φεύγει έξω.

Στο 26' τετ α τετ του Φελερη Ν. έδιωξε με υπερένταση ο Μπενέτος σε κόρνερ.

Στο 36'  εκτέλεση φάουλ από τον Κιούση χαμηλά, η μπάλα πέρασε μέσα από πολλά πόδια στρώθηκε στο Μάλλιο που με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή έκανε το 1-0.

 Έτσι έληξε το πρώτο ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα του δεύτερου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυναμικά και κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα με ωραία κεφαλιά του Αντωνίου μέσα από την μικρή περιοχή 1-1

Στο 79' η ομάδα των Κονιστρών πετυχαίνει την ανατροπή με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κούκη κάνοντας την ανατροπή 1-2

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στο 82' η ομάδα του Αγίου Λουκά κατάφερε να ισοφαρίσει ύστερα από εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φέλερη Ν. Ενα πέναλτι που κέρδισε ο Μαλλιος, παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Για να φτάσουμε στο 90' όταν ο Κιουσης με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το τελικό 3-2 και την ανατροπή αυτή τη φορά για τους γηπεδούχους που τους έδωσε την νίκη παραμένοντας πρώτοι και αήττητοι με 6Χ6 στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Πριν τον αγώνα όλοι απόθεσαν σε ένδειξη τιμής λουλούδια για την απώλεια του προέδρου Κώστα τζάνη, ενώ κρατήθηκε όπως και σε όλα τα γήπεδα ενός λεπτού σιγής σε συγκινησιακό κλίμα

ΑΟ Αγ. Λουκά.( Γούναρης Δ) Τζανης, Τριτσώνης, Γκαρούτσος, Κρόκος, Φέλερης, Λάμπρου, Μάλλιος, Κιούσης, Φέλερης Ν, Μετυαξάς, Νικολάου. ( Γιαννούλης,Τόλιζας, Σταμελιάς, Περήφανος, )

ΑΟ Κονιστρών.(Κωτσής Ν):  Μπενέτος, Πόγκας, Κωτσής Γεωργικόπουλος, Κρινής, Αντωνίου, Αγγελόπουλος, Μελισσάρης, Πίγκος, Μιχαλομιχελάκης, Καραγιάννης. ( Κούκης, Αγγελόπουλος, Μιχαλομιχελάκης Αρ, Σαμαρτζής, Χατήρας, Στεφάνο, Κωτσής Ν, Βογιατζήης).