Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΣ Αγδινών – ΑΕ Ταξιάρχη 3-2



Στην 5η αγωνιστική της Γ΄ Κατηγορίας της Εύβοιας  ο ΑΣ Αγδινών επικράτησε με 3-2 μεπί του αξιόμαχου Ταξιάρχη κάνοντας μάλιστα την ανατροπή  

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 2΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Κυριάκου Δημητράκη μέσα από την μικρή περιοχή, 0-1.

Στη συνέχεια οι Αγδίνες ανέβασαν ρυθμό και πίεσαν αρκετά την άμυνα του Ταξιάρχη, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν στόχο.

 Τελικά στο 55΄ ο Βαλμάς ήταν αυτός που μετουσίωσε την πίεση σε γκολ, φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια, 1-1. 

 Στη συνέχεια ο Κουρομιχελάκης στο 67΄ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, τρίπλαρε την άμυνα και έκανε την ανατροπή στο σκορ 2-1.


Στο 75΄ ο Γαλιατσάτος από κοντά έκανε το 3-1, μετά από απόκρουση του πορτιέρο των φιλοξενούμενων και επιστροφή της μπάλας στα πόδια του.  

Οι αξιόμαχοι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν κάτω και πίεσαν την άμυνα των Αγδινών και τελικά στο 78΄ ο Κουκλουριώτης μετά από σέντρα σχεδόν από το κόρνερ, δεν δυσκολεύτηκε να μειώσει  3-2, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Κασομούλης  (Καραβά - Δασκαλόπουλος)


ΑΣ Αγδινών (Θανάσης Λάτσος): 

Καπώνης, Χ. Βαλμάς, Χ. Μαυρούτσικος, Ι. Νάτσιος, Ι. Πετράκος, Κ. Πετράκος (56′ Τριανταφύλλου), Γαλιατσάτος, Αθανασίου (81′ Θίνι), Δ. Βαλμάς (56′ Α. Βαλμάς), Φαμπιάν (90’+4′ Δούμας), Κουρομιχελάκης.


ΑΕ Ταξιάρχη  (Κώστας Μισιρλής): 

Σάμιος, Τσαμούρογλου, Κριάρης (50′ Δ. Μαυρούτσικος), Κορτέσης, Παυλάκος, Παπαδιώτης, Τσώνος, Θέμελης, Κουτσογιαργάκης, Δημητράκης, Λαδάς (67′ Συμεωνίδης).