Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με δυό...Κεραυνούς χτύπησε τον Απόλλωνα.

Με 2-0 ο Κεραυνός Χαλκίδας. πέρασε από το γήπεδο Παραλίας επικρατώντας του Απόλλωνα πλησιάζοντας στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας ενώ παράλληλα άφησε σε ρηχά νερά τους γηπεδούχους.

Ο δυνατός  αέρας ήταν ο πρωταγωνιστής του ματς με του Απολλωνιστές να φτάνουν κοντά στο γκολ στο 3΄όμως ο Βλάμης σταμάτησε τον Τζέμο.

Έπρεπε να φτάσει το 73' για να χτυπήσει για πρώτη φορά ο Κεραυνός τότε που ο Λεοντάρης αξιοποίησε μπαλιά του Κουζούλογλου και νίκησε τον Αλωπούδη-0-1 . Δυο λεπτά αργότερα ο Τσεμπελίκος έχασε σημαντική ευκαιρία να ισοφαρίσει και στο 81' ο Βρούβας πάλι αστόχησε να φέρει το ματς στα ίσια.


Το τελικό 0-2 πέτυχε στις καθυστερήσεις ο Κουζούλογλου εδραιώνοντας έτσι την σημαντική νίκη τους επί ενός αξιόμαχου και πολύ καλού αντιπάλου.

Διαιτητές ήταν οι Κασομούλης, Κοτταρά και Ντόβολης Ε.

Απόλλων Παραλίας. (Παναγιώτης Λάμπρου): Αλωπούδης, Μπάρο (90’+3′ Καράι), Ρίζος, Δεληγιάννης, Κουτσαυλής (65′ Α. Τάφα), Χασανάι (65′ Τζεμπελίκος), Ντασιώτης (79′ Βρούβας), Αρακύνθιος, Τζέμος (79′ Σπετσέρης), Λάμπρου, Καρύδας.

Κεραυνός Χαλκίδας. (Αντ. Καπνίσης): Βλάμης, Καρκαλής, Λαμπαδάκης, Λεσάι, Χατζηαντωνάκης, Αντωνίου, Ισάκ (52′ Κουζούλογλου), Σμυρνής (90′ Ζαχαριάδης), Μπόκαρης (81′ Κουβατσίδης), Λεοντάρης (81′ Παχής), Βουρδάνος (52′ Αποστόλου).