Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Το Μαρμάρι νικητής στο ντέρμπι της Καρύστου

Το Μαρμάρι θριάμβευσε στο τοπκό ντέρμπι της Καρύστου επικρατώντας με 3-0 του ΑΟ Καρύστου.
 Δυνατό και μοιρασμένο ξεκίνησε το τοπικό ντέρμπι στο Λουμείδιο της Καρύστου με τον δυνατό άνεμο να είναι το κύριο χαρακτηριστικό του αγώνα, χωρίς όμως να εμποδίζει ιδιαίτερα τις προσπάθειες των δύο αντιπάλων.

Μετά το ημίωρο ανέβηκε ο ρυθμός του αγώνα με την Κάρυστο στο 41' να χάνει την ευκαιρία να προηγηθεί όταν ο Καράβολας επιχείρησε δυνατό πλασέ αλλά εντυπωσιακά έδιωξε σε κόρνερ ο γκολκίπερ του Μαρμαρίου.

Ότι δεν κατάφερε η Κάρυστος το κατάφερε το Μαρμάρι στο 44' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τσιλίκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους τυπικά γηπεδούχους 1-0

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε το Μαρμάρι να προηγείται με 1-0.

Στην επανάληψη ανέβηκε ο ρυθμός με την Κάρυστο να μπαίνει δυνατά και να απειλεί αλλά το Μαρμάρι ήταν αυτό που διπλασίασε τα τέρματα του με πλασέ του Τσιλίκη 2-0.

Στην συνέχεια το Μαρμάρι στήθηκε πιο αμυντικά και η Κάρυστος βγήκε μπροστά αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει.

Στο74' η Κάρυστος έχασε μεγάλη ευκαιρία σε πλασέ του Καράβολα που κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Κι ενώ η Κάρυστος πίεζε στο 90+3 ο Καρράς σε μια ξαφνική αντεπίθεση έδωσε διστάσεις θριάμβου στην νίκη του Μαρμαρίου σημειώνοντας το τελικό 3-0

ΑΟ Μαρμαρίου. (Ηλ.  Οικονομίδης): Ηρακλής, Λαζάρου, Ρίζος, Καλογερίδης, Μαντζώκας, Δ. Ποδαράς, Τούρλας, Νομικός, Τσιλίκης (90′ Μπάνος), Σούλας (83′ Καρράς), Σκούρτας (81′ Τσακιρίδης). 

ΑΟ Καρύστου. (Γιώρ Τζόκας): Αραχωβίτης, Σίμωσης, Ντινιάκος (82′ Αστηθάς), Μπογκντάνι, Ραβιόλος (80′ Κασέμι), Κακαβάς, Χαρίσης, Χελιώτης, Αντώνενας (46′ Ζάνι), Καράβολας, Γκιλπάθης (46′ Γεωργιόπουλος).