Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ερμήλιος: Με ανατροπή άλωσε την Κάνηθο.

 Με σκορ 2-1 ο Ερμήλιος ξεπερνώντας την βαριά ήττα από τον Λήλα νικώντας με 2-1 και με ανατροπή τον ΠΑΟ Κανήθου αφού έχανε στο πρώτο ημίχρονο όμως εκμεταλλέυτηκε την αριθμητική του υπεροχή στο β μέρος καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με εννέα παίκτες,

Στο 11' φάουλ του Ξιφαρά λάθος των αμυντικών του Ερμήλιου και συγκεκριμένα του Πατρινού  και η μπάλα κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας των φιλοξενούμενων κάνοντας το 1-0 για τους παίκτες του ΠΑΟ Κανήθου.

Ο Θ.Μπασινάς προσπάθησε να απαντήσει στο 40' όμως το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ σε μια καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Στο 55' δεύτερη κίτρινη στον Μπαλιού και οι γηπεδούχοι αναγκάστηκαν να παίξουν με παίκτη λιγότερο για τα υπόλοιπα λεπτά του αγώνα και με το υπέρ τους 1-0.

Στο 69' οΕρμήλιος έφερε το ματς στα ίσια με γέμισμα του Θ.Μπασινά ο Μαρίνης από επίκαιρη θέση νίκησε τον Μπαρόλα κάνοντας το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στο 75' ο Ερμήλιος κέρδισε πέναλτι με σκόρερ τον Θ.Μπασινά από ανατροπή και με αποβολή του Ξιφαρά που κέρδισε ο ίδιος και ο κ. Κηρύκος υπέδειξε την εσχάτη των ποινών γυρίζοντας το παιχνίδι.

Διατητές οι Κηρύκος, Δάλλας και Πασχαλίδης.

ΠΑΟ Κανήθου. ( Παυλίδης):Μπαρόλας, Σταμάτης, Ξιφαράς, Γκάτσος,Στούρος, Γιαννάκος, Σούρκα, Μπαλιού, Μερκούρος Καθαροσπόρης, Λοιυζουνίδης,

Ερμήλιος. (Δ. Ερμήλιος): Δήμος, Αντωνίου, Πατρινός, Γ.Μπουρνάζος, Γ.Μπασινάς, Μαρινης, Καλαμάρας, Φωτιάδης, Βογιατζής, Θ.Μπασινάς, Α.Καλαμάρας.