Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Κύζικος: Πέρασε μέσα από το ''Τσαλίκης Παπίλας ''

Με 1-0 πέρασε ο Κύζικος μέσα από το Τσαλίκης-Παπίλας επίτης ΑΕΧ που παρά την νέα ηγεσία στον πάγκο της του Σ.Σταθαρά δεν κατάφερε να αλλάξει το κλίμα προς το καλύτερο .Οι φιλοξενούμενοι που παρέμειναν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στην β΄αν και νεοφώτιστοι συγκάτοικοι στην κορυφή με τον Ατρόμητο Βασιλικών.

Στα πρώτα λεπτά του ματς οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παράξουν παιχνίδι όμως ο δυνατός αέρας δυσχέρανε τις προσπάθειες των παικτών χαλώντας οτιδήποτε καλό πήγαινε να γίνει.

Η ΑΕΧ είχε την κατοχή όμως στο 30' με τον Γ.Σπύρου και στο 40' ο Τοκατλίδης έχασαν καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ για λογαριασμό των φιλοξενουμένων.

Με το ημίχρονο να λήγει 0-0 και με την μορφή του παιχνιδιού να λέει μεν ΑΕΧ ως προς την κατοχή και την πρωτοβουλία όμως τους φιλοξενούμενους πιο επικίνδυνους στις αντεπιθέσεις.

Στο 60 καλή φάση με τον Γκελα απέναντι από τον Μωραίτη ο τελευταίος απέκρουσε, στο 62'.

Δοκάρι για τους φιλοξενούμενους και στο 69'.

 Ο νεοεισελθών  Ρωμιόπουλος άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους που εξαργύρωσαν τις καλές ευκαιρίες που είχαν ως τότε 0-1.

Στο 80' φάουλ του Στρατή η μπάλα έφυγε άουτ για τους γηπεδούχους σε μια προσπάθεια να ισοφαρίσουν όμως οι φιλοξενούμενοι πολύ επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις δεν μπόρεσαν στο 82΄με τον Ρωμιόπουλο να κλειδώσουν το ματς.

Διαιτητές ήταν οι Τουλούμης, Πριόνας και Ρουμπής.

ΑΕ Χαλκίδας. (Σταύρος Σταθαράς): Μωραΐτης, Τσώκος (58′ Δ. Χασάνδρας), Τριανταφύλλου (75′ Φισκατώρης), Πύθουλας, Θωμόπουλος (62′ Βάθης), Γ. Χασάνδρας, Βλάχος, Κονόμι (58′ Π. Κουτσαυλής), Στρατής, Γουναρόπουλος, Τσάλας (75′ Α. Κουτσαυλής).

Κύζικος. (Δημήτρης Ακριτίδης): Γροντής, Πασσάς, Αδαμόπουλος, Μοσχωνής (60′ Ρωμιόπουλος), Ντρέκης, Κοίλιαρης (85′ Μαύρος), Νγκέλα (78′ Αποστόλου), Δ. Σπύρου, Τοκατλίδης (60′ Μπανάσιος), 14 Γ. Σπύρου, Αλαφάκης.