Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με δύο πέναλτι το Αυλωνάρι πέρασε από τον Δύστο

Με ανατροπή το Αυλωνάρι και με δύο πέναλτι επικράτησε του αήττητου Δύστου με 2-1 πετυχαίνοντας μεγάλη εκτός έδρας νίκη σε ένα αγώνα κακό ποιοτικά μέχρι το 70' με ελάχιστες ευκαιρίες, ανεβασμένο στην συνέχεια με τον Δύστο να προηγείται, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν δύο πέναλτι και έκαναν την ανατροπή, ενώ στην τελευταία φάση του αγώνα οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για ανατροπή στην περιοχή με τον διαιτητή να δείχνει δύο κόκκινες κάρτες.

Άτονος και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο με μοναδικές καλές στιγμές στο 20' σε πλασέ του Μαστροκώστα Γ. για τον Δύστο που έδιωξε ο Τσίμπος και στο 30' μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπίλα, σουτ του Κατσούλα έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό με παιχνίδι κέντρου χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.

Στο 65' κεφαλιά από κοντά του Παπίλα έδιωξε ο γκολκίπερ του Δύστου.

Στο 70' οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και τρία λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ με γκολ που σημείωσε ο Στουραίτης 1-0.

Στο 76' δυνατό σουτ του Τσιάκου προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι του Φωτιά (του προπονητή που έπαιξε κατ' ανάγκη γκολκίπερ).

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν μετά το γκολ που δέχθηκαν ,πίεσαν και δημιούργησαν προϋποθέσεις για την ισοφάριση. 

Στο 87' ανατροπή του Ξυράφη καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Παπίλας ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται.

Στις καθυστερήσεις 90+ 1 ανατροπή του Μαστροκώστα , νέο πέναλτι που εκτέλεσε και πάλι εύστοχα ο Παπίλας κάνοντας την ανατροπή 1-2.

Στο 90+3 σε μια σέντρα στην περιοχή του Αυλωναρίου βρέθηκε παίκτης του Δύστου πεσμένος με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα και τον διαιτητή να δείχνει δύο κόκκινες κάρτες. Αποβλήθηκαν οι Κιούσης και Τσάλλας από τους γηπεδούχους.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε το Αυλωνάρι να υποχρεώνει τον Δύστο στην πρώτη φετινή του ήττα και με νίκη αύριο του Λήλα να μένει τρεις βαθμούς πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ το Αυλωνάρι ανέβηκε βαθμολογικά πλησιάζοντας στους δύο βαθμούς τον Δύστο.

Διαιτητές: Παπακυριάκος -Ακριώτης -Γκρίτζας

ΑΟ Δύστου. (Β. Φωτιάς) Φωτιάς, Τσάλλας, Κοτολάκου, (56' Μανδράκας). Αναστασίου, Πιλάτης Απ, Μαστροκώστας Χ, Χαραλάμπους, Ηλίας, (82' Μπράχο),Πάσχος, (82' Μάλλιος), Μαστροκώστας Γ, (67' Κιούσης), Λικάϊ.(56' Στουραίτης)

ΑΟ Αυλωναρίου. (Παν Κοντογιάννης): Τσίμπος, Σολάκου, Ανδρέου, (78' Μπάρδι), Ξυράφης, Παπίλας, Κηπιώτης, (81' Παππάς), Γκιούλι, (63'Μπρεγκανάκου), Κατσούλας, Τσιάκος, Μπασούκος, Μαστοκώστας Αν.