Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν ....Xάρηκε κανείς σε ένα πλούσιο ματς.

 Μακρυκάπα και Μαντούδι σε ένα πολύ δυνατό ντέρμπι μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις φέρνοντας 2-2 μετά από ένα πλούσιο σε φάσεις ματς.Το πρώτο τους ισόπαλο αποτέλεσμα και για τους δύο με τον Τσούμαρη μόλις στο 3' να ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία και αντέδρασαν γρήγορα έτσι στο 30' αφού είχαν δοκάρι με τον Γκούρλα  στο 36 ' ισοφάρισαν με τον Στούπα φέρνοντας το ματς στα ίσια. 

Στο δεύτερο μέρος αρχικά οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά όμως η Μαλρυκάπα πήρε το πάνω χέρι στο ματς στο 53 όταν από σέντρα του Καραντάκη ο Ζουρμπουλής με κεφαλιά έγραψε το2-1.

Στο 60' αποβλήθηκε ο Γκούρλας με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αυτό το γεγονός εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το Μαντούδι μιας και έφτασε στην ισοφάριση στο 70' όταν από φάουλ του Ζουζουλή ο Κουβούσης μπήκε σφήνα και πλάσαρε επιτυχημένα τον Τρίκα.

Μέχρι το τέλος του ματς και οι δύο έψαξαν το γκολ της νίκης με καλύτερη στιγμή αυτή του Μορφούλη μετά από πάσα του Μαναρίτσα που δεν την εκμεταλλεύτηκε μένοντας έτσι και οι δύο ομάδες στην ισοπαλία.

Διαιτητές ήταν οι  Τσακός, Πριόνας-Ι. Ιωάννου.

ΑΟ Μακρυκάπας. (Αγγ. Βογιατζής): Τρίκας, Λέκκας, Γκέκας, Κικίδης, Προβής, Πασάι, Ντεγιάννης (90' Βουρδάνος), Γκούρλας, Ζουρμπουλής, Καραντάκης, Στούπας (82' Παπαγεωργίου).

Αναγέννηση Μαντουδίου. (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Καντζούρας (68' Λιάκος), Γ. Μορφούλης, Τάρλας (82' Γκάγκαλης), Τριανταφύλλου, Κουβούσης, Μουτουσίδης, Τσούμαρης (92' Θαν. Μορφούλης), Μαναρίτσας, Ζουζουλής, Στεργίου