Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΝΑ:Με άλλο ένα πολύτιμο ....0-0.

Για πολλοστή φορά φέτος η Αρτάκη φέρνει το προσφιλές της 0-0 αυτή την φορά στο γήπεδο του πρωτοπόρου Σβορώνου δείχνοντας τρομερές αμυντικές δυνατότητες αλλά επιθετικά χωρίς ουσία στα εκτός έδρας ματς.

Πάντως η ομάδα του Δ.Μαγκαφίνη θα μπορούσε να είχε φύγει με το διπλό καθώς στάθηκε άτυχη στο 10' με το σουτ του Παπαδάκη να καταλήγει στο δοκάρι ενώ και ένα σουτ του Λάμπρου ανάγκασε τον τερματοφύλακα του Σβορώνου σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Ο Διαμαντής ο οποίος σε όλο το ματς δεν απειλήθηκε από μια ομάδα με μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα και την καλύτερη επίθεση η οποία όμως σήμερα βρήκε τείχος και ισχυρή αντίσταση από τους Αρτακιανούς.

Και στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΟΝΑ θα μπορούσε να σκοράρει όμως ο Παπαδάκης και κυρίως στο 69 ' ο Σκριβάνος απώλεσαν πολύ καλές ευκαιρίες να δώσουν το τρίποντο στην ομάδα τους.

Τελευταία καλή φάση στο τέλος του ματς όταν ο γκολκίπερ των γηπεδούχων πρόλαβε τον Στασινόπουλο στερώντας του την χαρά του χρυσού γκολ.

Διατητές ήταν οι Δημητριάδης, Σκούτας και Γούτας(Χαλκιδικής).

ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ (Νίκος Θεοδοσιάδης):

 Κούζας, Βούλγαρης, Κωτσιόπουλος, Φυτόπουλος, Καραγκούνης, Μυστρίδης, Κοντοθανάσης, Μπατζώνης, Λάμπογλου, Κυπαρίσσης, Δεμηρτζόγλου,

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Μαγκαφινης): 

Διαμαντής, Γερογιάννης, Τσούπρος, Μερτύρης (90' Καρλατηρας), Δ. Χατζηστάμου (90' Βρεττος), Ντελέκος (78' Απ. Χατζηστάμου), Στασινόπουλος, Λάμπρου (90' Ζαχαράκης), Παπαδάκης, Ιορδανίδης, Σκριβάνος (71' Σπηλιώτης)