Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αιδηψός: Σαν καταιγίδα στο β' χτύπησε τον ΑΟΧ.

Με μια εντυπωσιακή ανατροπή η Αιδηψός στο β΄ημίχρονο και ειδικά από το 55' κα έπειτα νίκησε με το εντυπωσιακό 6-3 τον ΑΟ Χαλκίδας στο Στάδιο κάνοντας ένα γύρισμα στο σκορ που ίσως και να αποτελεί ρεκόρ.

Τίποτα μέχρι το 55' δεν προμήνυε αυτό που θα ακολουθούσε μέχρι εκείνη την χρονική στιγμή οι του ΑΟΧ είχαν προηγηθεί 3-1 και πήγαιναν ολοταχώς προς την πρώτη τους νίκη , συγκεκριμένα στο 10' από τραγικό λάθος της άμυνας ο Μήτρου με πλασέ είχε κάνει το 1-0 και στο 43΄ο Λάζρι πάλι από λάθος είχε κάνει το 2-1 ,προηγουμένως ο Κυριακού είχε ισοφαρίσει σε 1-1.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου από μπαλιά του Κατσαρή από δεξιά ο Δούκας σε κενή εστία πέτυχε το 3-1 κάνοντας τους λιγοστούς Χαλκιδέους της εξέδρας να πανηγυρίζουν χωρίς όμως τον ξενοδόχο.Πάντως καθοριστική στιγμή αυτή του 49΄ τότε που ο Μπιμπάι έδιωξε εις διπλούν τις απειλές των Λάζρι και Κατσαρή.

Από το 55' και μετά ήρθε από τα....Βόρεια η καταιγίδα και χωρίς ίχνος σύννεφων αλλά και μετεωρολογικών προβλέψεων , από κόρνερ του Μπιμπάι ο Πάτσης μείωσε σε 3-2 και στο 82' ο Μακρής με μπόλικη δόση τύχης και αφού η μπάλα κόντραρε σε δύο αμυντικούς κατέληξε στα δίχτυα(3-3).

Προηγουμένως στο 58' πάλι ο Μπιμπάι αποδείχθηκε κέρβερος όταν έπιασε σουτ του Λάζρι μετά από ωραία ενέργεια του τελευταίου.

Στο 84' σέντρα του Φώτου στην καρδιά της άμυνας του ΑΟΧ ο Μακρής έβαλε την Αιδηψό μπροστά με 4-3 ,στο 86 ο Κυριακού από μπαλιά του Μπιμπάι πλάσαρε για το 3-5 και η ραψωδία του δευτέρου ημιχρόνου έκλεισε στο 91' πάλι ο Μακρής με κοντινό πλασέ κάνωντας το τελικό 3-6 εν μέσω μουρμούρας από τους φίλους των γηπεδούχων και ενός τεταμένου κλίματος κυρίως από τον τρόπο που ήρθε αυτό το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Στην αρχή του ματς τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Κώστα Τζάνη προέδρου του Αγίου Λουκά που μας άφησε τόσο πρόωρα .

Πολύ καλή η διαιτησία των Παπακυριάκου, Πασχαλίδη και Κελεπούρη.

Να σημειωθεί πως ο προπονητής του ΑΟΧ κ.Τόγιας είδε το ματς από τη εξέδρα μιας και ήταν τιμωρημένος από το προηγούμενο ματς στην Δροσιά.

ΑΟ Χαλκίς.(Βαγγ. Τόγιας): 

Γαλλής, Πατσαβούρας Α, Πατσαβούρας Μ, Ανυφαντής, Δούκας(75' Μπάλος), Μάρκου(86'Αγγελάκης), Λάζρι, Κατσαρής(60' Γιαννόπουλος), Μανωλόπουλος, Σαρρής, Μήτρου.

ΑΟ Αιδηψός(Αναγνώστου):
ΜπιμπάιΜ,, Φώτου(90'Καρατζούδης),Γάσπαρης, Γιουκάι(78'Καραγκούνης), Πάτσης, Σούμπασης(53' Σουλιάδης Μ), Μαυρούτσικος(53΄Μηλόπουλος), Σουλιάδης, Κυριακού, Μπιμπάι Ι, Μακρής.