Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Αμαρυνθιακός - ΑΕ Ιστιαίας 2-1

Στην 9η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, ο Αμαρυνθιακός φιλοξένησε την ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας και πήρε τη νίκη με 2-1.

Το αποτέλεσμα του αγώνα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο που, με τους φιλοξενούμενους ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο να πασχίζουν για το γκολ, με τους ποδοσφαιριστές της να τρέχουν και να πιέζουν, χωρίς όμως να καταφέρνουν να βρουν στόχο.

Στο 5΄ ο Σεϊνταρασι σουτάρει με την μπάλα να βγαίνει λίγο άουτ.

Στο 17΄ ο Αμαρυνθιακός μετα από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων ανοίγει το σκορ, αφού ο Σεϊνταράσι με σέντρα ακριβείας βρίσκει τον Μήτρου που με πλασέ κάνει το 1-0.

Στο 22΄ ο Σεϊνταράσι εκτελεί κόρνερ και ο Ζουλιώτης ψάχνει για τα δίχτυα, με τον Παναγιωτόπουλο να διώχνει με τη γροθιά του και η μπάλα να στρώνεται στον Σεϊνταράσι που με πλασέ διπλασιάζει τα γκολ των γηπεδούχων, 2-0.

Στο 36΄ μετά απο λάθος της άμυνας του Αμαρυνθιακού ο Μαρνέζος στην πλάτη της άμυνας σούταρε και νίκησε τον Φαλαγγίτη, μειώνοντας σε 2-1.



Ένα λεπτό μετά και πάλι ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ιστιαίας επιχείρησε σουτ απο την μεγάλη περιοχή και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα έξω απο το κάθετο του Φαλαγγίτη.

Στο δεύτερο ημίχρονο που δεν είχε κάτι αξιόλογο να αναφέρουμε, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν αρκετά χωρίς αποτέλεσμα, με την τελευταία φάση τους να είναι στις καθυστερήσεις με τον Πετή να σουτάρει δυνατά, με την μπάλα να βγαίνει λίγο άουτ.

Διαιτησία: Ντούρας (Κωνστάντιος – Δάλλας)

Αμαρυνθιακός. (Δημήτρης Βαλκάνος): Φαλαγγίτης, Τσούτσης (70′ Μώρος), Ρούσσος, Ζουλιώτης, Σκριβάνος (70′ Τάκο), Τσολάκος, Σεϊνταράσι, Τόρα, Κοτρογιάννης (71′ Χαλιώτης), Μήτρου (87′ Βεσέλι).

ΑΕ Ιστιαίας. (Στάθης Κατσικογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης, Ανδρέου (63′ Πετής), Σιάνος, Τοουρφέ, Φλέβας (90′ Αντωνίου), Τζαφεράι (80′ Μπέμπελος), Μάλλιαρης, Δήμου, Μαρνέζος (90′ Καπόλος).