Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ατρόμητος Βασιλικών - ΑΕ Καθενών 1-1

Για την 7η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας στο Βορά, ο Ατρόμητος Βασιλικών στο γήπεδο του Αρτεμισίου αντιμετώπισε την ΑΕ Καθενών, σε έναν αγώνα που τελείωσε με ισόπαλο σκορ 1-1. Μετα το σημερινό αγώνα ο Ατρόμητος Βασιλικών είχε την πρώτη του απώλεια σε βαθμούς, αφού μέχρι σήμερα, μετά από σερί νίκες, είχε την πρώτη του ισοπαλία.

Μοιρασμένο γενικά το παιχνίδι στο πρώτο μέρος, δυνατό και κυρίως παιχνίδι κέντρου. Αξίζει να αναφέρουμε την προσπάθεια του Κουκούρα στο 25΄ με τον Μ. Αντωνίου να αποκρούσει σωτήρια. 

Στη συνέχεια για τους γηπεδούχους ο Γιαννακάρας σούταρε από την περιοχή με τον Δεληγιάννη να αποκρούσει σε κόρνερ. 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Λαδογιάννης για τους γηπεδούχους σούταρε  από πλάγια θέση, με την μπάλα να καταλήγει τελικά άουτ και οι ομάδες να οδηγούνται στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα των Καθενών αν και είχε σχετικά την υπεροχή, δεν δημιούργησε την φάση εκείνη που θα τις έδινε το προβάδισμα, όπως για παράδειγμα σουτ του Λαλανίτη που όμως ο Μ. Αντωνίου του είπε "όχι".

Αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές με τον Λαδογιάννη και τον Στεργίου και τελικά έφτασαν στο γκολ στο 75΄ μετά απο ατομική προσπάθεια του Λαδογιάννη που έκοψε την μπάλα  μέσα στην περιοχή, να πλασάρει στο Στεργίου που δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ για τα Βασιλικά, 1-0.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 78΄ μετά από εκτέλεση φάουλ απο χέρι του Θεοχάρη, ο Λαλανίτης σούταρε από δεξιά και αν και ο Μ. Αντωνίου προσπάθησε να διώξει με τα χέρια αγγίζοντας  την μπάλα, αυτή κατέληξε στα δίχτυα του, 1-1, φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο, αφού ο Γοργομάτης μςε το κεφάλι έψαξε τα δίχτυα αλλά ο Δεληγιάννης με εκπληκτική ενέργεια του είπα ΟΧΙ.

'Ατρόμητος Βασιλικών (Σ.Πολίτης):

Μ. Αντωνίου, Ν. Περήφανος (83΄ Φεργαδής), Γ. Περήφανος, Κρυσταλόγιαννης, Θεοχάρης, Σελίμης, Λαδογιάννης, Στεργίου, Γιαννακάρας, Πολίτης (65΄ Τσιβίκας), Γοργομάτης

ΑΕ Καθενών: (Γιάννης Φούρλης): 

Δεληγιάννης, Ζαφείρης, Πουλιπούλης, Τρίκκας (70′ Ντόϊμας), Τσουμάνης, Ζιζολλι (20′ Καμαριώτης λ.τ.), Κούκουρας (60′ Καρκαλής), Μπλατσιώτης, Λαλανίτης, Αρβανάκος, Σαμπάνης.