Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακράτητος Κεχριών: Μόνος πρώτος και με διαφορά

  

Για την 5η αγωνιστική της Γ΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, ο Ακράτητος Κεχριών φιλοξένησε στην έδρα του τον Ολυμπιακό Λίμνης και στον οποίο επιβλήθηκε με σκορ 4-0 . Με τη νίκη αυτή ο Ακράτητος εξακολουθεί να βρίσκεται μόνος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 15 βαθμούς, έχοντας 5 στα 5 !

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι στο 10΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Σταθαρά, 1-0.
Στο 25΄ ο Θαλασσινός με σέντρα έστειλε την μπάλα στον Αλεξίου που δεν δυσκολεύτηκε να διπλασιάσει τα τέρματα του Ακράτητου, 2-0, σκορ που ήταν και αυτό του πρώτου μέρους.
Σχεδόν με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Θαλασσινός έκανε την ασίστ  στο Παπαδημητρίου, ο οποίος πλάσαρε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και έγραψε το 3-0.  
Στο 62΄ ήταν σειρά του Σταθαρά να δώσει την μπάλα στο Τσεκούρα που εύκολα ανέβασε το σκορ στο 4-0 και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτησία: Καλαμάτας (Δελχάς – Τσιφλάκος)

Ακράτητος Κεχριών (Αλέξανδρος Κοντάκης): 
Κ. Αλεξίου, Αχματιώτης, Θαλασσινός (67′ Τσαμούρας), Καρατζάς, Γ. Τσούπρος, Λιάσκος (46′ Γερογιάννης), Τζανής (67′ Βουρδάνος), Παπαδημητρίου, Καραμπίνης, Σταθαράς (67′ Κουζοβουνάς), Ι. Αλεξίου (46′ Τσεκούρας).


Ολυμπιακός Λίμνης (Βαγγέλης Μπεκάκος): 
Ευσταθίου, Ζώτος, Χάρτσας, Ξύλιας, Χ. Μακαντάσης, Κάβουρας (81′ Παπαδήμος), Σ. Μακάντασης, Ζούτσος (60′ Γερογιάννης), Παλάντζας, Παναγιώτου, Γαρυφάλλου.

Δείτε ΠΛΟΥΣΙΟ φωτορεπορτάζ πατώντας στη φωτογραφία που ακολουθεί