Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΝΑ: Σε φιλικό νίκησε 5-1 την Δροσιά.

 Ο ΑΟΝΑ σε ματς προετοιμασίας επικράτησε στην Δροσιά της τοπικής ομάδας με 5-1 δείχνοντας πως είναι σε ετοιμότητα εν όψη της δύσκολης συνέχειας στην Γ'Εθνική.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Παυλίδης (στο ντεμπούτο του) στο 25΄με σουτ μετά από πάσα του Παπαδάκη, στο 30' με τον Γερογιάννη, στο 56' πάλι με τον Παυλίδη ,στο 73' με τον Σαλπιγγίδη (κι αυτός ντεμπούτο) και στο 83΄με τον Βελλή.

Η Δροσιά είχε μειώσει στο 44' με ατομική προσπάθεια του Σπανού σε 1-2 χωρίς όμως να καταφέρει κάτι περισσότερο απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο.

Διαιτητές ήταν οι Κούκουρα, Ρουμπής και Μπούρικας.

ΔΡΟΣΙΑ (Γιώργος Λάμπρου): Πρέντσι, Διοκμετζίδης, Οικονόμου, Μπαζώτης, Ντούκα, Μάλλιαρης, Αγγελάτος, Πετράκης, Σπανός, Παλαιολόγος, Τσαμούρας. (Κυράνας, Γ. Λάμπρου, Καρατζάς, Σακκάς, Αργυρός, Ξαρχάκος).

ΑΡΤΑΚΗ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Ντουμάνης, Δ. Χατζησταμου, Μερτύρης, Τσούπρος, Στασινόπουλος,  Γερογιάννης, Σ. Λάμπρου, Ντελέκος, Παυλίδης, Ιορδανίδης, Παπαδάκης. (Βρέττος, Καρλατήρας, Ζαχαράκης, Μουζάκης, Βελής, Φισκατώρης, Κωνσταντάρας, Σαλπιγγίδης, Τσάλλας).