Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΧ: Τσίμπησε πολύτιμο βαθμό στην Μακρυκάπα.

 Με σκορ 1-1 τελείωσε το εξ αναβληθέντα παιχνίδι της Μακρυκάπας με τον ΑΟ Χαλκίδας αφήνοντας ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους στην προσπάθεια τους για παραμονή στην κατηγορία απέναντι σε μια ομάδα με καλύτερες μονάδες και σαφώς πιο έμπειρη.

Οι παίκτες του Β.Τόγια στο α' ημίχρονο καλύτεροι από τους γηπεδούχους προηγήθηκαν στο σκορ ενώ θα μπορούσαν να είχαν διευρύνει το προβάδισμα τους. Σκόρερ στο 40 ' ο Δούκας για τον ΑΟΧ που φωνάζει και για μια περίπτωση ζητώντας πέναλτι στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μακρυκάπα ισορρόπησε το ματς και οι του ΑΟΧ έμειναν από δυνάμεις έτσι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν αυτή τους την ανωτερότητα φτάνοντας στην ισοφάριση στο 52 'με κεφαλιά του Καραντάκη.

Διαιτητές ήταν οι Παπακυριάκος,Κοντογιαννίδης και Σέρρας.

Μακρυκάπα. (Άγγελος Βογιατζής): Μίχος, Λέκκας, Γκέκας (46′ Βουρδάνος), Προβής (77′ Παπαγεωργίου), Πουρνής, Πασάι, Ντεγιάννης, Κικίδης, Στούπας (90′ Βαξεβάνης), Σίδερης, Καραντάκης.

ΑΟ Χαλκίς. (Βαγγέλης Τόγιας): Γαλλής, Πάντος, Σαρρής, Μάρκου, Ανυφαντής, Αγγελάκης, Δούκας, Κατσαρής, Μήτρου, Λάζρι, Καλέντζης (90’+2′ Τελάλης).