Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Τη νίκη η Ιστιαία μέσα στην Λάμψακο

Για την  13η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας  η ομάδα της Ιστιαίας πήρε μεγάλη νίκη επί  του Ελλήσποντου Νέας Λαμψάκου με 3-2.

Ο αγώνας το πρώτο 10λεπτο δεν είχε  κάτι το ιδιαίτερο, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους.

Στο 11΄ ο Μαρνέζος μπαίνει στην περιοχή και ανατρέπεται από τον Μπαξεβάνη κερδίζοντας την εσχάτη των ποινών, με τον Γιώργο Πετή να εκτελεί εύστοχα από τα 11 βήματα, βάζοντας τους φιλοξενούμενους στο σκορ, 0-1.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ακόμα περισσότερο, με τον Δήμου να εκμεταλλεύεται λάθος των γηπεδούχων  στο 16'  και με κοντινό πλασέ να γράφει το 0-2.


Οι γηπεδούχοι έδειξαν όμως να αντιδρούν άμεσα και στο 22΄ με τον Κατσίμπρα να μειώνουν σε 1-2, ενώ στο 26΄ ο Ράζος μετά από μακρινή μπαλιά να παίρνει την μπάλα να βρίσκεται απέναντι από τον Παναγιωτόπουλο και με κοντινό πλασέ να φέρνει τον αγώνα στα ίσια, 2-2, σκορ που ήταν και αυτό του ημιχρόνου.

Στο 57΄  η Ιστιαία έφτασε κοντά στο γκολ μετά από κόρνερ του Μαρνέζου, με την άμυνα των γηπεδούχων να κρατάει το σκορ.

Η πίεση των φιλοξενούμενων βρήκε λύση τελικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, μετά από απ΄ ευθείας κόρνερ του Μαρνέζου που βρήκε τον Φλέβα, ο οποίος με το κεφάλι σημάδεψε τα δίχτυα του Ελλήσποντου, δίνοντας μια μεγάλη νίκη ψυχολογίας στην ομάδα της Ιστιαίας με τελικό σκορ 2-3.

Στη συνέχεια η ομάδα της Ιστιαίας έφτασε κοντά στο 4ο γκολ με τον Kαπόλο  που βρέθηκε τετ α τετ με τον Χιώτη μετά απο κάθετη μπαλιά του νεαρού Αντωνίου, πιέζοντας μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα

Διαιτησία: Κηρύκος  (Παππάς - Δασκαλόπουλος)

Ελλήσποντος Ν. Λαμψάκου (Νίκος Ευσταθίου): 

Χιώτης, Λιάσκος, Δέδες, Βαξεβάνης (32′ Δημητρίου), Γκίκας, Γεωργαντόπουλος, Λέκκας, Κατσίμπρας, Ράζος (65′ Τότσι), Λάμπρου, Καράι (65′ Καπατσούλιας).

ΑΕ Ιστιαίας (Στάθης Κατσικογιάννης): 

Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης, Φλέβας, Σιάνος, Μάλλιαρης, Πετής (83′ Καπόλος), Τζαφεράι, Καλιβάτσι, Δήμου, Μαρνέζος, Σταθαράς (90’+3′ Αντωνίου).