Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Προποντίδα πέρασε και από το Μαντούδι

Για την 13η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας η ομάδα της Προποντίδας νίκησε με ανατροπή την Αναγέννηση Μαντουδίου με τελικό αποτέλεσμα 1-3.

Στο ένατο λεπτό ο Μουτουσίδης επιχειρεί σουτ με τον Κουσκούτη να αποκρούει σωτήρια.

Στο 17΄ ο Μαναρίτσας μπαίνει στην περιοχή και ανατρέπεται από τον Ντεγιάννη κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο εκτελεί ο  ίδιος εύστοχα και ανοίγει το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0.

Το παιχνίδι συνεχίζει με πολύ καλό ρυθμό και από τις δυό ομάδες, με την Προποντίδα στο 26΄ σε μια φάση διαρκείας μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τσιαμπαλής τελικά βρίσκει το «δρόμο» για τα δίχτυα του Αλατζά, φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια με κοντινή προβολή 1-1.

Δυό λεπτά αργότερα, σε μια γρήγορη αντίδραση των φιλοξενούμενων, ο Τσιαμπαλής  Λ. βρέθηκε απέναντι στον Αλατζά και νικώντας τον πετυχαίνει την ανατροπή, 1-2.

Στο 43΄  ο  Θ.  Τσιαμπαλής με κεφαλιά ψαράκι αύξησε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, κάνοντας το 1-3.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν και προσπάθησαν για το γκολ, όπως στο 78΄με τον Μαναρίτσα να σουτάρει και τον Κουσκούτη να κρατάει το σκορ, ή και στη συνέχεια με προσπάθεια του Ζουζουλή που .όμως δεν είχε  ευτυχή  κατάληξη για το Μαντούδι.

Διατησία: Βελέντζας  (Ιωάννου Ι  - Παλούμπης)


Αναγέννηση Μαντουδίου (Τάκης Σπυρόπουλος): 

Αλατζάς, Καντζούρας, Γ. Μορφούλης, Τάρλας (87′ Αντωνίου), Τριανταφύλλου (62′ Ζουζουλής), Κουβούσης, Τσούμαρης (74′ Γκάγκαλης), Λιάκος, Μαναρίτσας, Μουτουσίδης (74′ Αναστασίου), Στεργίου.


Προποντίδα  (Παναγιώτης Τοκπασίδης): 

Κουσκούτης, Μακρής, Β. Ντεγιάννης, Ι. Παπακωνσταντίνου (90′ Σπύρου), Τσιαρβούλας, Σταθόπουλος (83′ Αθανασίου), Ζαχαριάδης (87′ Δουρμούσογλου), Λ. Πάλλης, Θ. Τσιαμπαλής (90′ Βελούσης), Γκιόσι, Λ. Τσιαμπαλής.