Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

AONA: Νίκη-χρυσάφι επί του Πιερικού.

 

Νίκη που την διατηρεί στο κόλπο της ανόδου και της πρώτης θέσης πέτυχε η Αρτάκη στο ''Νίκος Κίλιμπας '' επί του εκ των διεκδικητών Πιερικού με 1-0 μετά από πολύ καλή και μυαλωμένη εμφάνιση.

Οι παίκτες του Δ.Μαγκαφίνη με περισσότερο ψυχικό αλλά και σωματικό σθένος κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο που τους φέρνει στην τρίτη θέση πίσω από Σβορώνο και Κεραμίδι τρεις μέρες πριν το καθοριστικό ματς με τον Εθνικό στην Πιερία ματς που θα κρίνει πάρα πολλά για την συνέχεια.

Πρώτη καλή φάση στο 15' όταν από μπαλιά του Ιορδανίδη ο Σπηλιώτης έσπασε το τεχνητό οφσάιντ προχώρησε όμως πλάσαρε άστοχα και άτσαλα τον Μπαλάφα και στο 17' κεφαλιά του Σπηλιώτη από σέντρα φάουλ του Παπαδάκη έφερε το μοναδικό γκολ της συνάντησης 1-0.

Στο 19' σουτ του Παπδάκη λίγο έξω και στο 25' μπαλιά του Σπηλιώτη στον Χατζηστάμου όμως το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ.Στο 30 πρώτη καλή επίσκεψη του Πιερικού με το σουτ του Κατσαβάκη να περναει έξω  με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με τον ΑΟΝΑ να ελέγχει το ματς πλην όμως με το εύθραυστο 1-0.

Στο 48' κόρνερ του Μπαλογιάννη κεφαλιά του Παλαμίδηη μπάλ κόντραρε και βγήκε κόρνερ ,στο 50 μπαλιά του Ιορδανίδη ο Παπαδάκης απέναντι από τον Μπαλάφα δεν μπόρεσε να τον νικήσει και στο 55' ο καλύτερος παίκτηςτου ΑΟΝΑ στο ματς ο Χατζηστάμου απέναντι από τον γκολκίπερ μετά από σέντρα του Ντελέκου έστειλε την μπάλα στην εξωτερική των διχτύων.

Στο 57' πλασέ του Σαρανίδη η μπάλα κόντραρε και βγήκε κόρνερ,και στο 90 τελευταία καλή ευκαιρία των φιλοξενούμενων με την κεφαλιά του Στραβογιάννη από σέντρα του Μπαλογιάννη να φεύγει ελάχιστα άουτ.Σε ένα δεύτερο ημίχρονο που παρά την απουσία του Τσούπρου στην άμυνα ο Δ.Μαγκαφίνης διαχειρίστηκε καλά το ματς κλείνοντας τους χώρους και παίζοντας για να πάρει το αποτέλεσμα.

Κάρτες συμπλήρωσε ο Λάμπρου που δεν παίζει την Ττάρτη αλλά επανέρχεται ο στυλοβάτης Τσούπρος στο Κεραμίδι σε ένα ματς καθοριστικό μέχρι το ....μεθεπόμενο καθώς μετά ο ΑΟΝΑ θα πάρει ξεκούραστα το τρίποντο απέναντι στην αποχωρήσασα Φήκη.

Πολύ καλή η διαιτησία των Κολορίζου,Μπακογιάννη και Βλατάκη (Φθιώτιδας).

Αρτάκη. (Μαγκαφίνης): Διαμαντής, Χατζηστάμου Δ, Μερτύρης, Ζαχαράκης ,Στασινόπουλος, Γερογιάννης, Λάμπρου, Ντελέκος, (89' Βρέττος), Παπαδάκης((76' Χτζηστάμου Α), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης(90' Φισκατώρης).

Πιερικός. (Παπαβασιλείου): Μπαλάφας, Κωνσταντινίδης(88' Στραβογιάννης),Καλαιντζής(60' Φασίδης), Παλαμίδης, Μπλέτσας(80' Οικονομικός), Μπαλογιάννης, Κατσαβάκης(60' Παπαιωάννου), Σαραντίδης, Μαντζαλάκου(60' Μακρίδης), Μίγγος.