Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Kάρυστος:Πολύτιμο τρίποντο απέναντι στην Δροσιά.


 Με το πολύτμο 1-0 η Κάρυστος επικράτησε της Δροσιάς στο ''Λουμίδειο'' παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα και βάζοντας τις βάσεις για καλύτερη πορεία στο μέλλον.

Οι γηπεδούχοι πιο ουσιαστικοί κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο 20΄χάρις σε γκολ του σκόρερ τους Ρούσου και εκμεταλλευόμενοι το γεγονός πως από το 60΄οι παίκτες του Γ.Λάμπρου έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάλλιαρη,

Το χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν ο πολύ δυνατός άνεμος που με ριπές 7 εως και 8 μποφόρ δυσχέρανε τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών με τους γηπεδούχους να προσπερνούν στην βαθμολογία τους αντιπάλους του μετά την σημερινή τους νίκη.

Διαιτητές του ματς ήταν οι Κασομούλης, Δάλλας και Ακριώτης.

ΑΟ Καρύστου. (Γιώργος Τζόκας): Αραχωβίτης, Περ. Ραβιόλος (46′ Σφυρίδης), Ζέφι (86′ Λυμπερόπουλος), Μπογκντάνι, Θάτσι, Κακαβάς, Χαρίσης, Μπούσουλας, Ζάνι, Καράβολας, Ρούσσος (46′ Αντώνενας).

ΑΠΚΟ Δροσιάς. (Γιώργος Λάμπρου): Σωτηρόπουλος, Μπανάσης, Οικονόμου, Βελαέτης, Ντούκα, Μάλλιαρης, Αγγελάτος, Διοκμετζίδης (87′ Παλαιολόγος), Σπανός (65′ Μπαζώτης), Αργυρός, Λάμπρου (90’+1′ Τσαμούρας).