Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ερμής Πηλίου - ΑΕ Καθενών 2 - 3

Η ομάδα των Καθενών ήταν αυτή που έφυγε από το Πήλι νικήτρια με 3-2, απέναντι στην τοπική ομάδα, στην 12η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας στο Βορά.

Η ομάδα του Γιάννη Φούρλη που οι παίκτες του του έκαναν δώρο στην ονομαστική του εορτή τη σημερινή νίκη, άνοιξε το σκορ στο 28΄ με τον Γαβριήλ, που έκανε το 0-1.

Γρήγορα όμως το Πήλι αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 29΄ με τον Αρβανάκο που έφερε τον αγώνα στα ίσια.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο και μετουσίωσε σε γκολ στο 38΄ ο Λαλανίτης, 1-2.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν το 1-3 με τον Ζαφείρη, όμως με την εκτέλεση της σέντρας, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-3 με τον Τσιπτσή, σκορ που ήταν και το τελικό.

Να σημειώσουμε πως στο 81΄ ο Κουρτίδης των γηπεδούχων είδε κίτρινη κάρτα και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες.

Διαιτησία: Παπακυριάκος (Παλούμπης - Αντωνίου Γ)

Ερμής Πηλίου (Γιώργος Κουτσουφλάκης): 

Καρατσόλιας, Χρυσικός, Σίδερης (59′ Λάιος), Ντούκα (46′ Κούκα), Τσιπτσής, Κουρτίδης, Δ. Παπαγεωργίου, Σεχάι (78′ Δανέλης), Γαβριήλ (80′ Μουρτζάκης), Καλλάης, Βαρτζής.

ΑΕ Καθενών (Γιάννης Φούρλης): 

Δεληγιάννης, Ζαφείρης, Πουλιπούλης, Τρίκκας, Τσουμάνης, Ζιζόλλι, Κούκουρας, Καμαριώτης (81′ Καρκαλής), Λαλανίτης (39′ Ευαγγελινος), Αρβανάκος, Σαμπάνης (72′ Ντόιμας).