Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με το δεξί ο Απόλλων Παραλίας

Στην 12η αγωνιστική της Β΄ Κατηγορίας της Εύβοιας, η ομάδα του Απόλλωνα Παραλίας «ξεκίνησε με το δεξί» τη νέα χρονιά, νικώντας τον Ατρόμητο βασιλικών με 2-1.

Η ομάδα των φιλοξενούμενων είχε τις πρωτοβουλίες στο πρώτο μέρος, πιέζοντας αρκετά την άμυνα του Απόλλωνα. Συγκεκριμένα σε σουτ του Δημήτρη Σελίμη η μπάλα τράνταξε το δοκάρι, ενώ ο Γιαννακάρας βρέθηκε  τετ ε τετ με τον πορτιέρο των γηπεδούχων που απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε. Επίσης οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι στον Πολίτη.

Παρ όλα αυτά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν μπροστά στο σκορ στο 35΄  μετά από μια αντεπίθεση και αιφνιδιασμό της αμυντικής γραμμής του Ατρόμητου, με τον Βρούβα 1-0.

Στο 43΄ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι σε προσπάθεια του Λαδογιάννη που βρήκε σε χέρι αμυντικού, πέναλτι που μετουσίωσε σε γκολ ο Ηλίας Στεργίου, φέροντας τον αγώνα στα ίσια, 1-1, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη φάση, με τις δυο ομάδες να παίζουν περισσότερο παιχνίδι κέντρου και να προσπαθούν χωρίς αποτέλεσμα για κάτι καλύτερο. Αυτά μέχρι το 71' που οι γηπεδούχοι εκτελούν κόρνερ και η μπάλα φτάνει στον Δεληγιάννη  που με κοντινό πλασέ έκανε το 2-1, δίνοντας τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους  βαθμούς στον Απόλλωνα Παραλίας.

Διαιτησία:  Δανιηλίδης (Πασχαλίδης  -  Γεωργαράς)

Απόλλων Παραλίας. (Παν. Λάμπρου): Αλωπούδης, Μπάρο, Ντασιώτης, Δεληγιάννης, Κουτσαυλής, Τζέμος (61′ Τάφα), Τζεμπελίκος (61′ Χασανάϊ), Αρακύνθιος, Βρούβας (63′ Μπούμπακ), Λάμπρου (83′ Γιουλβανίδης), Καρύδας.

Ατρόμητος Βασιλικών. (Σωκρ. Πολίτης): Μ. Αντωνίου, Σ. Κρυσταλόγιαννης,  Περήφανος, Ν. Περήφανος (90' Σταμούλος),  Μιχαλόπουλος, Δ. Σελίμης, Λαδογιάννης, Γιαννακάρας (76′ Βαλτάς), Στεργίου, Πολίτης, Γοργομάτης.