Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Με '' Χ'' ξεκίνησαν το 2024 Μακρυκάπα -Ταμυναϊκός

Ισόπαλος έληξε ο αγώνας μεταξύ Μακρυκάπας και Ταμυναϊκού με τις δυο ομάδες να μοιράζονται γκολ και βαθμούς σε ένα αγώνα όπου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, έχασαν τέσσερις σπουδαίες ευκαιρίες και τελικά το πλήρωσαν με την ισοφάριση στο τέλος του αγώνα. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν λίγες καλές στιγμές που δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν.

Ο Ταμυναϊκός είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο μέρος και έχασε δυο μεγάλες ευκαιρίες με τον Πέππα και τον Μπράχα που δεν μπόρεσαν από κοντά να σκοράρουν.

Στο 42' καρποφόρησε η υπεροχή του Ταμυναϊκού με γκολ που σημείωσε ο Κονόμι 1-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι  ανέβασαν κι' άλλο την απόδοση τους και έχασαν ευκαιρίες μάλιστα  δύο κλασικές  με τον Κανάνι ενώ και μια κεφαλιά από κοντά του Ζαχαρόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο τέλος του αγώνα ο Ταμυναϊκός πλήρωσε την αστοχία του σε μια ανύποπτη φάση στο 88' ο Ζουμπουρλής σημείωσε το γκολ της ισοφάρισης 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτησία: Κασομούλης - Νέγρης-Καραδήμος.

Μακρυκάπα. (Άγγ. Βογιατζής): Μίχος, Λέκκας, Γκέκας, Κικίδης, Προβής, Πασάι, Ζουρμπουλής, Παπαγεωργίου (79′ Βαξεβάνης), Στούπας (56′ Βουρδάνος), Σίδερης, 17 Ντεγιάννης.

Ταμυναϊκός. (Βαγγ. Ντόβολης): Κότσαρηης, Δήμου, Μαντζουρανάκης, Μπελίτσος, Αναστασίου, Αντζέλι, Πέππας, Ζαχαρόπουλος, Μπράχα (74′ Σταματούκος), Κονόμι (85′ Ποδαράς), Πόγκας (56′ Κανάνι).