Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ισόπαλο το ντέρμπι της Βόρειας Εύβοιας

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το βορειοευβοιώτικο ντέρμπι της 15ης Αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας, μεταξύ ΑΕ Ιστιαίας και ΑΟ Αιδηψός.

Ο αγώνας είχε αρκετά στοιχεία ντέρμπι, αλλά παίχτηκε σε γενικές γραμμές μέσα σε αθλητικά πλαίσια, ήταν μοιρασμένο γενικά με τους φιλοξενούμενους να έχουν ένα ελαφρύ προβάδισμα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και τελείωσε με την Αιδηψό να έχει 22 βαθμούς και την Ιστιαία να ακολουθεί τρεις βαθμούς πιο πίσω.

Η πρώτη καλή στιγμή ήλθε για την ομάδα του Αναγνώστου στο 4΄ με τον Κυριακού να σουτάρει μετά από γέμισμα του Μαυρούτσικου, με τον Παναγιωτόπουλο να πέφτει σωστά και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 11΄ο Γάσπαρης επιχειρεί κοντινό σουτ με τον Παναγιωτόπουλο να διώχνει με τα πόδια, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Σταθαράς με προσωπική του προσπάθεια μέσα στην περιοχή πλάσαρε λίγο έξω από το δοκάρι του Μπιμπάι.

Στο 19΄ ο Τίτο Μπιμπάι αντικαταστάθηκε αναγκαστικά από τον Μηλόπουλο, μιας και είχε πρόβλημα με το γόνατό του.

Στο 21΄ο Γάσπαρης εκτελεί κόρνερ που με γροθιές διώχνει ο Παναγιωτόπουλος και η μπάλα στρώνεται στον Μάριο Σουλιάδη που σούταρε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Στο 30΄ η Αιδηψός εκτελεί πλάγιο που μπαίνει στην περιοχή του Παναγιωτόπουλου όπου ο Μαυρούτσικος με το κεφάλι «κέρασε» για τη σημερινή του γιορτή το πρώτο γκολ, ανοίγοντας το σκορ, 0-1.

Στο 37΄ ο Δήμου εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας της Αιδηψού και σούταρε με τον Μέλι Μπιμπά με ένταση να διώχνει με τα πόδια.

Στο 45΄ ο Μαρνέζος εκτέλεσε φάουλ και ο Μάλιαρης με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στα χέρια του Μ. Μπιμπάι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 49΄ ο Σταμάτης Σταθαράς με δυνατό σουτ βρήκε τα δίχτυα φέρνοντας τον αγώνα στα ίσια, 1-1.

Στο 50΄ ήταν σειρά του Κυριακού (γνωστού σαν Τσούξον) να σουτάρει λίγο έξω από το κάθετο της Ιστιαίας.

Στο 68΄ ο Μαρνέζος παίρνει την μπάλα μετά από τον Σταθαρά και με αιφνιδιαστικό σουτ νικάει τον Μπιμπάι, κάνοντας την ανατροπή και βάζοντας την ομάδα του Κατσικογιάννη μπροστά, 2-1.

Όμως 14 λεπτά αργότερα, μετά από σέντρα του Καρατζούδη ο Μηλόπουλος με το κεφάλι βρήκε τα δίχτυα του Παναγιωτόπουλου, φέρνοντας για άλλη μια φορά τον αγώνα στα ίσια, 2-2.

ΣΣ: αύριο θα έχουμε δηλώσεις των προπονητών και φωτορεπορτάζ από τον αγώνα.

Διαιτησία: Τσακός (Λιαγκάκης - Δασκαλόπουλος)


AE Ιστιαίας (Στάθης Κατσικογιάννης): 

Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης, Φλέβας, Τόουρφε (57΄ Σιάνος), Μάλλιαρης, Πετής (82΄ Ανδρέου), Τζαφεράι, Καλιβάτσι, Δήμου, Μαρνέζος (93΄ Κασσικός), Σταθαράς.

ΑΟ Αιδηψός (Θανάσης Αναγνώστου): 

Μ. Μπιμπάι, Φώτου, Μαυρούτσικος, Ε. Γιουκάι, Πατσής, Τίτο  Μπιμπάι (19' Μηλόπουλος λ.τ., 90΄ Καραγκούνης), Καρατζούδης, Γάσπαρης, Κυριακού, Ι. Σουλιάδης, Μ. Σουλιάδης.