Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ολυμπος Γυμνού-ΑΟ Αυλωναρίου 3-3

 Ολυμπος Γυμνού και ΑΟ Αυλωναρίου μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς, στο γήπεδο Γυμνού, σε ένα αγώνα συγκλονιστικό που είχε 6 γκολ, Δοκάρια και ένα χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους. 

Δυνατά μπήκε ο Όλυμπος και πίεσε το Αυλωνάρι και κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Στο 23'  μετά από σέντρα ο Κοκκάλας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους 1-0.

Τέσσερα λεπτά αργότερα στο 27' ο Τσούμαρης με δυνατό πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Ολυμπου 2-0.

Στην συνέχεια το Αυλωνάρι ανέβασε απόδοση και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό του , μειώνοντας αρχικά στο 28' με κεφαλιά του Γλυκού 2-1 μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπίλα και στο 35' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπίλα που κέρδισε ο Μαστροκώστας  ισοφαρίζοντας 2-2 ενώ είχε και ένα δοκάρι με τον Γλυκό.

Στο 45' έκανε την ανατροπή με κεφαλιά του Κατσούλα 2-3 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν στο 52' με εκτέλεση φάουλ του Ντούρμα να ισοφαρίσουν 3-3.

Στο 75' ο Όλυμπος έχασε πέναλτι που κέρδισε ο Μπαρώτας , εκτέλεσε ο Κοκκάλας και απέκρουσε ο γκολκίπερ του Αυλωναρίου  Τσίμπος κρατώντας το ισόπαλο σκορ.

Δοκάρι με τον Σακκή για τους γηπεδούχους στο 86' σε τέτ-ατέ πλασέ ενώ στις καθυστερήσεις   νέα ευκαιρία με τον Τσούμαρη που απέκρουσε ο Κούκης κρατώντας την ισοπαλία.

Η λήξη βρήκε τις ομάδες ισόπαλες με το Αυλωνάρι να μένει λίγο πίσω από την δεύτερη προνομιούχο θέση (3 βαθμούς) στην κούρσα του πρωταθλήματος από τον Δύστο.

Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο δημιουργήθηκε ένταση στα αποδυτήρια που με παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων τα πνεύματα ηρέμησαν

Διαιτητής: Κούκουρα- Δάλλας-Ιωάννου Μ.

Ολυμπος Γυμνού. (Κώστας Χατζέλης): Θ. Σακκής, Κουσέρης, Ρόγκας, Σμπιλήρης, Μωραΐτης, Ντούρμας, Τσούμαρης, Μπαρώτας, Κοκκάλας, Τουλούμης, Ν. Σάκκης.

ΑΟ Αυλωναρίου. (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Τσιμπός (90’+4′ Κούκης λ.τ.), Σολάκου (46′ Μπρενακάνου), Ανδρέου, Ξυράφης, Παπίλας, Παππάς, Γλυκός, Κατσούλας, Τσιάκος (73′ Γκιούλι), Μπασούκος,