Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Λήλας Β:Εξάσφαιρος και μέσα στα Στύρα.

 Μετα την απώλεια του απόλυτου από τον Αμαρυνθιακό  και της .........Αιντχόβεν στην Ολλανδία ο Λήλας πλέον μαζι με τον Άγιο Λουκά  κατέχουν πλέον ένα αξεπέραστο ρεκόρ πανευρωπαικά καθώς παραμένουν  να έχουν  το 14 στα 14  ο πρώτος και το 13 στα 13 ο δευτερος με την ομάδα του Βασιλικού να περνάει μέσα  μέσα και από τον από τα Στύρα με το εντυπωσιακό 6-2.

Η ομάδα του Δημήτρη Αντωνόπουλου προηγήθηκε με 0-4 χάρις στα γκολ των Κατσιαούνη (2'), Παναγιώτου(12'), Τρεπεκλή (20' )και Παναγιώτου (23').

Μετά ήρθε η φυσιολογική νηνεμία και έτσι επέτρεψε στους γηπεδούχους να μειώσουν με  τον Πετρουτσέα στο 47' και στο 49'.Όμως τα κανόνια του Βασιλικού ξαναπήραν μπροστά και έκλεισαν τον χορό με πέναλτι του Μαστροκώστα στο 77' και με τον Μολέ στο 87' δίνοντας εντυπωσιακό τόνο στην νέα τους νίκη.

Διαιτητές ήταν οι Δανιηλίδης ,Δούκας και Γκριντζάς.

Ν. Στύρα. (Μίλ.Καρατζάς): Τραχιώτης, Κρέστας (46′ Τοτός), Μπουλούκος, Πλίτσης, Ματζώρος, Φεϊζάι, Άν. Αλιάι, Κωνσταντάκης, Περουτσέας, Τζώρτζης, Ντούνης.

Λήλας Βασιλικού.(Δημ. Αντωνόπουλος): Βασιλείου, Καρβελάς (80′ Μανικιώτης), Κατσαούνης (67′ Γίγας), Μολές, Κουσερής, Κωνσταντόπουλος, Τρεπεκλής (67′ Σαμαρτζής), Ζαχαριάς, Μικράκης (46′ Αργύρης), Μαστροκώστας, Παναγιώτου (80′ Γκούμας).