Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μαντούδι: Εύκολα τρίποντο επί του Ελλήσποντου

Με σκορ 3-0 το Μαντούδι επικράτησε εύκολα επί του Ελλήσποντου ξεπερνώντας τον αντίπαλο του στην βαθμολογία και ξεφεύγοντας από τα επικίνδυνα μονοπάτια.

Ο Μαναρίτσας άνοιξε το σκορ στο 2' μετά από πάσα του Τσούμαρη και ο Σκριβάνος έκανε το 2-0 μόλις στο 12' βάζοντας γρήγορα τις βάσεις για το τρίποντο .

Στο δεύτερο ημίχρονο παρά την αντίδραση του Ελλήσποντου οι γηπεδούχοι πάλι με τον Σκριβάνο έφτασαν στο 3-0 στο 53' κλειδώνοντας την νίκη και με το υπόλοιπο του παιχνιδιού απλά να είναι μια τυπική διαδικασία.

Βρέττος από Αρτάκη για το Μαντούδι και Λιάσκος από Ερέτρια μεριά για τον Ελλήσποντο τα νέα αποκτήματα που έπαιξαν για πρώτη φορά με τις νέες τους ομάδες.

Διαιτητές ήταν οι Παπακυριάκος,Ρούσης και Παλουμπής.

Αναγέννηση Μαντουδίου (Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Παν. Βρέττος, Γ. Μορφούλης, Τάρλας (89' Αναστασίου), Τσικτσίρης (75' Τριανταφύλλου), Κουβούσης, Λειβαδίτης (85' Καντζούρας), Π. Σκριβάνος (89' Αντωνίου), Μαναρίτσας, Τσούμαρης (75' Μουτουσίδης), Στεργίου.

Ελλήσποντος (Ν. Ευσταθίου): Κόκκινος, Φιόλα, Ντρέκης, Δέδες, Γκίκας, Δημητρίου (46' Λέκκας), Τότσι (46' Ράζος), Κατσίμπρας, Ι. Λάμπρου, Γιωρ. Λιάσκος (56' Καπατσούλιας), Καράι (75' Κ. Λιάσκος).