Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εμφατική νίκη των Αγδινών


H ομάδα των Αγδινών επιβλήθηκε με το εμφατικό σκορ 7-2 επί του Ταξιάρχη, για την 12η αγωνιστική της Γ΄ Κατηγορίας της Εύβοιας στο Βορά, στο γήπεδο της Αιδηψού.

Με τη νίκη αυτή οι Αγδίνες αναρριχήθηκαν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Δημητράκης στο 5ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους και στο 8′ ο Κρυσταλόγιαννης ισοφάρισε 1-1.
Για μια  φορά ακόμα ο Ταξιάρχης μπήκε μπροστά στο σκορ στο 12΄ με τον Κουλουριώτη, 2-1, αλλά γρήγορα ο Σταμούλος στο 17΄έφερε και πάλι τον αγώνα στα ίσια, 2-2.

Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τον Στ. Αθανασίου, στο 40΄ και στο 45΄, φτάνοντας στο 1-4.

Στο δεύτερο μέρος δεν άλλαξε η μορφή του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν το 1-5 με τον Νάτσιο στο 62΄ και στο 70΄ ανέβασαν το «κοντέρ» στο 1-6 με τον Κουρομιχελάκη.

Στο 76΄ ο Κ. Μισιρλής μείωσε για τον Ταξιάρχη σε 2-6.

Το τελικό 2-7 διαμόρφωσε στο 88΄ ο Ι. Πετράκος.


Διαιτησία: Παπακυριάκος (Καραβά – Αντωνίου)

ΑΕ Ταξιάρχη (Κώστας Μισιρλής): 
Καρατσόλιας, Σταμούλης (52′ Παυλάκος), Παπαδιώτης, Λαδάς (66′ Κορτέσης), Χαρ. Γκαμίλης, Θέμελης, Δημητράκης, Τσώνος, Γ.-Δ. Κουτσογιωργάκης, Κ. Μισιρλής (33′ Ε.-Μ. Κουτσογιωργάκης), Κουλουριώτης.

ΑΣ Αγδινών (Θανάσης Λάντζος): 
Καπώνης (78′ Τσιπτσής), Βαλμάς (75′ Ι. Πετράκος), Χ. Μαυρούτσικος, Νάτσιος, Κρυσταλόγιαννης (70′ Δ. Μαυρούτσικος), Κ. Πετράκος, Γαλιατσάτος, Γαβριήλ, Αθανασίου (70′ Δούμας), Σταμούλος, Κουρομιχελάκης (78′ Γερογιώργης).