Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Προχωρά "Ακράτητος" για το πρωτάθλημα

 

Στην 12η αγωνιστική της Γ΄ Κατηγορίας της Εύβοιας στο Βορά η ομάδα των Κεχριών πήρε τη νίκη από τον Ολυμπιακό Λίμνης με 2-0, παίζοντας στη νέα έδρα γήπεδο – στολίδι της Λίμνης.

Η ομάδα του Ακράτητου Κεχριών εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και να «κάνει περίπατο» προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα με διαφορά. 

Το πρώτο τέρμα πέτυχε ο Νίκος Καψάλας  στο 19ο  λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ, 0-1, σκορ που ήταν αυτό του πρώτου ημιχρόνου.

Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 76ο   λεπτό με τον Τσιβίκα να σουτάρει  και τον  Ανδρέου  να αποκρούει με την μπάλα να στρώνεται στον Σταθαρά που δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα 0-2

Διαιτησία: Κασομούλης (Λιαγκάκης – Ντόβολης

Ολυμπιακός Λίμνης (Βαγγέλης Μπεκάκος): 

Ανδρέου, Χαρτσάς, Σ. Μακαντάσης, Δ. Ευσταθίου, Χ. Μακαντάσης, Κάβουρας, Ξυδιάς (63′ Ζησιμάκης), Κυριακού (76′ Σιλιβέρδης), Ξυράφης (54′ Χρυσάνθης), Παναγιώτου, Γαρυφάλλου (76′ Ταζελίδης).

Ακράτητος Κεχριών (Αλέξανδρος Κοντάκης): 

Κ. Αλεξίου, Αχματιώτης (32′ Τσεκούρας), Θαλασσινός (75′ Λιάσκος), Καρατζάς, Γ. Τσούπρος, Καψάλας, Τζανής (75′ Καραμπίνης), Παπαδημητρίου, Β. Αλεξίου (66′ Πατρινός), Σταθαράς, Ι. Αλεξίου (46′ Τσιβίκας).