Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Στάθης Κατσικογιάννης: Δηλώσεις μετά τον αγώνα

Μετά την νίκη της ομάδας της Ιστιαίας επί της Μακρυκάπας με 3-0, βρεθήκαμε και μιλήσαμε με τον προπονητή της Στάθη Κατσικογιάννη και του ζητήσαμε να μας επί λίγα λόγια:

Στάθης Κατσικογιάννης: «Ξεκινώντας θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ πρώτα απ΄ όλα στους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αιδηψού και στήριξαν την ομάδα μας. Να τονίσω πως αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε όλοι στην ΑΕ Ιστιαίας στον Νίκο Ζαλάβρα που μας άφησε πρόωρα. 

Επίσης πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μας που δίνουν κάθε φορά τον καλύτερό τους εαυτό και ακόμα περισσότερο, οι περισσότεροι μάλιστα αφιλοκερδώς.

Έχει μεγάλη σημασία αλλά και αξία να πω ότι τη χθεσινή μας επιθετική τριπλέτα αποτελούσαν δύο 17χρονοι και ένας 16χρονος. Ο Σταμάτης Σταθαράς και ο Αργύρης  Μαρνέζος είναι 17 και ο Κασσικός είναι 16 χρονών. Επίσης ο Κωνσταντίνος Πανατζής που μπήκε σαν αλλαγή είναι 17 χρονών όπως και ο Παναγιώτης Αντωνίου που και αυτός ήταν στις αλλαγές μας, είναι 15 χρονών. 

Έχει μεγάλη αξία να πούμε το ευχαριστώ μας σε όλα αυτά τα παιδιά και πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια της Ακαδημίας μας επειδή ακολουθούν αρκετά παιδιά, αρκετά ταλέντα, που αύριο θα είναι ο βασικός κορμός της ομάδας της Ιστιαίας. Άλλωστε αυτό ήταν και το έργο στο οποίο έδινε μεγάλη σημασία ο χαμένος μας Πρόεδρος, ο Νίκος ο Ζαλάβρας, που ήταν και αγαπητός σε όλα τα νέα παιδιά της ομάδας μας».