Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η ΕΠΣ έκοψε την πίτα του Νότου

Στο cafe Reka Η Ε.Π.Σ Ευβοίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τις ομάδες της Νότιας Εύβοιας σε μια ζεστή ατμόσφαιρα και με παρόντα όλα τα Σωματεία της Νότιας Εύβοιας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης  Ρέτσας καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενος και στην σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στις προσπάθειες της Ενωσης προς όφελος των Σωματείων, ενώ αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της Ενωσης και σε μια προσπάθεια που κάνει η  Ένωση να ενι9σχύσει οικονομικά τις ομάδες. Στην συνέχεια ευχήθηκε υγεία σε όλους.

Εκ μέρους του Δήμου Κύμης Αλιβερίου Χαιρετισμό απήφθηνε ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού και υγείας Βασίλης Φαληρέας ο οποίος με την σειρά του έδωσε τα εύσημα στην ΕΠΣ και στάθηκε στο θέμα Υγεία-Αθλητισμός και με την ιδιότητα του σαν Γιατρός που τα θεώρησε μεγάλης σημασίας.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου Γιατρός Γιώργος Ζέρβας στον χαιρετισμό του στάθηκε στην υποχρέωση όπως είπε του Δήμου για άρτιες εγκαταστάσεις και κατέληξε ότι ο  Δήμος Κύμης Αλιβερίου θα στηρίζει πάντα τον υγιή αθλητισμό στην περιοχή μας ευχόμενος σε όλους καλή χρονιά.

Χαιρετισμό απήφθηνε εκ μέρους του Δήμου Καρύστου ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  Στύρων κ. Δρακογιαννης Νικ που έδωσε κι' αυτός τις ευχές του. 

Ακολούθησε ομιλία εκ μέρους του μέλους της Επιτροπής Διαιτησίας Στέλιου Φώτη, που στάθηκε σε θέματα Διαιτησίας ενώ ευχήθηκε μια χρονιά χωρίς Βία.

Ακολούθησε η Κοπή της πίτας από όλο το Δ.Σ της ΕΠΣΕ και έγινε όπως συνηθίζεται  κλήρωση που φέτος ήταν γενναιόδωρη και κληρώθηκαν τα πάρα κάτω Σωματεία:

Δείτε την κλήρωση των δώρων

πρώτο Φλουρί: 200 ευρώ:  Αναγέννηση Μονοδρίου 

δεύτερο Φλουρι: Μία Διαιτησία: Αγ. Λουκάς

τρίτο Φλουρί:  Μία Διαιτησία ΑΕ Κοσκίνων

τέταρτο Φλουρι: 4 μπάλες Νηλέας Νεοχωρίου

πέμπτο Φλουρί: 4 μπάλες ΑΟ Κριεζών

έκτο Φλουρί: 4 μπάλες ΑΕ Ταμύναι

Στην συνέχει ακολούθησε πλούσιος μπουφές σε όλους από την ΕΠΣ Ευβοίας