Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟ Αιδηψός - ΑΟ Χαλκίς 0-2


Μεγάλη νίκη πήρε σήμερα η ομάδα του ΑΟ Χαλκίς με 2-0 στην Αιδηψό, νίκη ψυχολογίας αλλά και με θετικό πρόσημο στον αγώνα σωτηρίας που δίνει φέτος.

Ο αγώνας δόθηκε στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας, με το αποτέλεσμά του να φέρνει την ομάδα της Αιδηψού στην 4η θέση της βαθμολογίας με 41 βαθμούς.

Η ομάδα του Θανάση Αναγνώστου έπαιξε καλύτερα στο πρώτο μέρος όπου είχε και ΤΡΙΑ δοκάρια, όμως η ομάδα των φιλοξενούμενων προηγήθηκαν σε αιφνιδιασμό, με τους γηπεδούχους να μην καταφέρνουν να φέρουν στα ίσια τον αγώνα και στη συνέχεια να δέχονται και δεύτερο γκολ, χάνοντας και τους τρείς βαθμούς.

Στο 8΄ο Γιάννης Σουλιάδης έστειλε την μπάλα στον Μακρή που στην κίνηση σημάδεψε τα δίχτυα και η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του  Καρύμπα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η Αιδηψός είχε την ευκαιρία να εκτελέσει έμμεσο μέσα στην μεγάλη περιοχή και ο Μακρής να σημαδεύει και πάλι τα δίχτυα με τον Καρύμπα να πέφτει σωστά και να μπλοκάρει.

Στο 21΄ ο Ζουζουλής έψαξε και πάλι τα δίχτυα των φιλοξενούμενων με την μπάλα να τραντάζει και πάλι το δοκάρι, αυτή τη φορά το οριζόντιο.

Στη συνέχεια ο Ι. Σουλιάδης χάνει ευκαιρία να σκοράρει με την μπάλα να κοντράρει σε πόδι αμυνόμενου και στο 45+ ο Ζουζουλής εκτελεί φάουλ και ο Φώτου με κεφαλιά έστειλε για Τρίτη φορά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Καρύμπα.

Με το εναρκτήριο σφύριγμα του δεύτερου μέρους ο Κολώνιας αιφνιδίασε την Αιδηψό με δυνατό σουτ και βρήκε τα δίχτυα προς το δεύτερο δοκάρι του Μπιμπάι, 0-1.

Στο 54΄ ο Μάριος Σουλιάδης με προσωπική του προσπάθεια προωθήθηκε στην περιοχή του Καρύμπα ο οποίος μπλόκαρε σταθερά το σουτ του.

Στο 60΄ δυνατό σουτ του Γάσπαρη βγήκε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι, ενώ στο 62΄ ο Καρύμπας μπλόκαρε το σουτ του Κυριακού.

Στο 65΄ ο Ζουζουλής με σουτ από πλάγια ψάχνει στόχο, αλλά ο πορτιέρο  της Χαλκίδας μπλόκαρε σταθερά.

Στο 73΄ η Χακίδα επιτίθεται και η μπάλα αλλάζει πόδια επιτιθέμενων με τελευταίο τον Μπινιάκο που από τη γωνία της μεγάλης περιοχής σουτάρει και βρίσκει τα δίχτυα του Μπιμπάι, κάνοντας το 0-2 και στέλνοντας ποδοσφαιριστές και φιλάθλους της Χαλκίδας σε τρελούς πανηγυρισμούς.

Στο 75΄ ο Παλαιολόγος είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα (κόκκινη) και άφησε τη Χαλκίδα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 81΄ ο Αθανασιάδης έστειλε την μπάλα λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι και η τελευταία προσπάθεια για την Αιδηψό ήταν με τον Ζουζουλή να σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή, με τον Καρύμπα να μπλοκάρει για άλλη μια φορά στεθερά. 

ΣΣ: θα ακολουθήσει Πλούσιο Φωτορεπορτάζ και δηλώσεις προπονητών

Διαιτησία: Τσακός (Σέρρας - Παλούμπης)


ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΣ
(Θανάσης Αναγνώστου): 

Μ. Μπιμπάι, Φώτου (63΄ Καρατζούδης, α/α), Γάσπαρης, Γιουκάι (74΄ Μαυρούτσικος), Πατσής, Σούμπασης, Μ. Σουλιάδης (56΄ Αθανασιάδης), Ι. Σουλιάδης, Κυριακού, Ζουζουλής, Μακρής.


ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ
(Τάσος Ταυταρίδης): 

Καρύμπας, Σαρρής, Τζάβρας, Μανωλόπουλος, Ανυφαντής, Αγγελάκης, Α. Πατσαβούρας, Κολώνιας, Μπινιάκος (91΄ Δούκας), Λάζρι (63΄ Πατσαβνούρας), Παλαιολόγος.