Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Οι πρωτοπόροι πήραν την νίκη σε μια δύσκολη έδρα

Δύσκολο πέρασμα είχε ο πρωτοπόρος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Αμαρυνθιακός ο οποίος επικράτησε επί της ομάδας της Ιστιαίας με σκορ 1-2 στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της α' κατηγορίας Εύβοιας. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με άκρως ανταγωνιστικό ρυθμό και ενώ εκ πρώτης όψεως θα έλεγε κανείς ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν θα υπερτερούσε στον αγωνιστικό χώρο τελικά ο Αμαρυνθιακός κυρίως από το 10' λεπτό και μετά άρχιζε να πιέζει ασφυκτικά την ομάδα της Ιστιαίας θέλοντας να «ανοίξει » το σκορ με ένα γρήγορο γκολ. 

Τελικά οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 19' λεπτό με γκολ του Μέρμηγκα. Παρόλα αυτά ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμεινε ο ίδιος και ενώ οι συνθήκες έδειχναν ότι η ομάδα του ξηροχωρίου θα υποχωρούσε στην άμυνά της, συνέβη το ακριβώς αντίθετο.   

Στηριζόμενοι στις αντεπιθέσεις και όποια ευκαιρία της δινόταν η ομάδα της Ιστιαίας άρχιζε να παίζει δυναμικά κάνοντας αξιοσημείωτες φάσεις με την άμυνα ωστόσο του Αμαρυνθιακού να προβάλει σθεναρή αντίσταση. 

Η πίεση και η επιμονή έφεραν αποτέλεσμα και στο 35° λεπτό η Ιστιαία ισοφάρισε με γκολ του Σταθαρά για το 1-1, αποτέλεσμα με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με την ίδια όρεξη ,με την ένταση του παιχνιδιού  ωστόσο να μειωνόταν ώρα με την ώρα λόγω και της κόπωσης των παικτών. Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα πηγαίναμε σε ένα ισόπαλο αποτέλεσμα τελικά ο Αμαρυνθιακός κατάφερε να σημειώσει το νικητήριο γκολ στο 81° λεπτό με τον Μώρο.  

Ο Αμαρυνθιακός πέτυχε την 22η νίκη του σε 24 αγώνες έχοντας πλέον 66 βαθμούς κάνοντας ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε αυτό και την πρόκριση του στους αγώνες play off για την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Από την άλλη για την  Ιστιαία είναι η 9η ήττα που σημειώνει στο πρωτάθλημα παραμένοντας στους 37 βαθμούς παραμένοντας στην 6η θέση του πρωταθλήματος. 

Δείτε τις δηλώσεις των προπονητών μετά τον αγώνα

Διαιτησία: Βελέντζας (Πριόνας - Δούκας). 

Α.Ο Ιστιαίας:[προπονητής:Στάθης Κατσικόγιαννης]: Παναγιωτόπουλος,Βούλγαρης(90'Αντωνίου),Γλύκος(80'Πανταζής)Σιάνος,Τοουρφε,Πετής( 90'Καπόλος),Τζαφεράι,Καλιβάτσι,Δήμου,Μαρνέζος(87'Δαρζέντας) ,Σταθαράς(87'Κασσικός). 

Αμαρυνθιακός:[Προπονητής Γιάννης Καρβέλης]:

Φαλαγγίτης,Κολιόπουλος,Τάκο(53'Μπαλαμπάνης),Τσολάκος,Ζουλιώτης,Χαλιώτης(68'Βεσέλι),Μώρος(46'Μήτρου),Μέρμηγκας(46΄Κοτρογιάννης),Τόρα,Σκριβάνος,(46'Μήτρου),Μέρμηγκας ( 46' Κοτρογιάννης) ,Τόρα, Σκριβάνος( 53'Σπυράκης),Σεινταράσι.