Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ρομαϊκός χαλκίδας - ΑΕΚ Ν. Πύργου 1-2


Με νίκη και το πολύτιμο τρίποντο έφυγε η ΑΕΚ Νέου Πύργου από το  Χαλκίδα με τελικό σκορ 1-2 επι του Ρομαϊκού, στους αγώνες κατάταξης ανόδου στη Β΄ Κατηγορία της Εύβοιας.΄

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι έμοιαζε μοιρασμένο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν για το γκολ, όμως τελικά πήγαν με λευκή ισοπαλία στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του αξιόμαχου Ρομαϊκού Χαλκίδας άνοιξε το σκορ πρώτος με τον Δημήτρη Νικολάου στο 48΄ να βρίσκει τα δίχτυα του Φενερλή, 1-0.

Στη συνέχεια όμως οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πείσμα και στο 78΄ ο Σταματόπουλος εκτέλεσε φάουλ και ο Παναγιώτης Κυριάκος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και με το κεφάλι βρήκε τα δίχτυα του Κάτσαρη και έφερε τον αγώνα στα ίσια, 1-1.

Πέντε λεπτά πριν το τελικό σφύριγμα του αγώνα, ο Γιάννης Ντέντης πήρε την μπάλα και από την σέντρα με προσωπική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα, 1-2.

Σε επικοινωνία μας με τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Νέου Πύργου Μπάμπη Μαπαντάνη, μας ζήτησε ευγενικά να μεταφέρουμε στον Ρομαϊκό "πολλά ευχαριστώ σε όλους για την ΑΨΟΓΗ φιλοξενία τους".


Διαιτησία: Καλαμάτας (Παππάς - Μπακατσέλος).


ΡΟΜΑΪΚΟΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Νίκος Μήτρου): 

Π. Κατσαρής, Ι. Καλαμιώτης (77′ Α. Λουκάς), Χ.-Β. Νικολάου (62′ Χ. Μήτρου), Σ. Κατσαρής, Δ. Μήτρου, Γ. Νικολάου, Γ. Μήτρου, Π. Λιατύφης, Π. Νικολάου, Δ. Νικολάου, Ι. Μήτρου.


ΑΕΚ ΝΕΟΥ ΠΥΡΓΟΥ (Παύλος Φαράντος): 

Φενερλής, Σταμούλος, Μπασμπάνος, Αλεξίου, Μαμάνης, Τζιντοντάι, Ντέντης, Κεραμιδάς (69′ Σταματόπουλος), Μάντης (62′ Λεγκίσι), Κυριάκος (88′ Κομνηνός), Ζερζελίδης.