Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ακράτητος Κεχριών: τραβάει την ανηφόρα !


Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα η ομάδα του Ακράτητου Κεχριών με 2-1 στο γήπεδό του επι του Πάλιουρα, στους αγώνες κατάταξης ανόδου στη Β΄ Κατηγορία.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα των Κεχριών εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης και χρειάζεται μία ισοπαλία για να παίζει στο χρόνου στην Β΄ Κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με λευκή ισοπαλία, με το αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο δεύτερο μέρος. Συγκεκριμένα ο Πατρινός πλάσαρε στο Νίκο Καψάλα και εκείνος τροφοδότησε τον Βαλάντη Αλεξίου που έξω από την περιοχή του Νούσα με ένα δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στην  αριστερή συμβολή των δοκών του, γράφοντας το 1-0.

Στο 77΄ η ομάδα του Πάλιουρα κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ευσταθίου, 1-1.

Όμως η ομάδα του Ακράτητου «κράταγε άσσο στο μανίκι της» και στο 77΄ ο Γιάννης Αλεξίου έδωσε πάσα στον Βαλάντη Αλεξίου που από πλάγια θέση με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, στέλνοντας όλους τους φιλάθλους και τους ποδοσφαιριστές των Κεχριών σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η ομάδα των Κεχριών ολολκήρωσε τον αγώνα με 10 ποδοσφαιριστές, αφου ο Γιάννης Αλεξίου "είδε" κόκκινη (2η κίτρινη κάρτα) στο 86΄.

Δείτε ΕΔΩ  ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ


Διαιτησία: Σιαπλαούρας (Πασχαλίδης-Δασκαλόπουλος)


ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ ΚΕΧΡΙΩΝ (Αλέξανδρος Κοντάκης): 

Κ. Αλεξίου, Θαλασσινός, Καρατζάς, Γ. Τσούπρος, Καψάλας, Τσεκούρας (68′ Λιάσκος), Παπαδημητρίου, Β. Αλεξίου (90’+2′ Αχματιώτης0, Σταθαράς (77′ Καραμπίνης), Ι. Αλεξίου.


ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ (Γιώργος Δάβρης): 

Μούσα, Κομποθανάσης, Παπασωτηρίου, Χασάνδρας, Τσώκος (83′ Επιτροπάκης), Ν. Ευσταθίου, Κουρκούλης, Κανάνι (89′ Γουναρόπουλος), Σταθαράς, Μιχαήλ. Ε. Ευσταθίου.