Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ερμής Πηλίου- ΑΕ Κηρίνθου 2-2

 


Ισόπαλο με τελικό σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Β΄ Εύβοιας στο Βορά, στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Ερμή Πηλίου και της ΑΕ Κηρίνθου.

Ισόπαλο με τελικό σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε η 19η αγωνιστική της Β΄ Εύβοιας στο Βορά, στο τοπικό ντέρμπι μεταξύ του Ερμή Πηλίου και της ΑΕ Κηρίνθου που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πηλίου.

Στο πρώτο μέρος ο αγώνας ήταν σχετικά μοιρασμένος και ολοκληρώθηκε χωρίς τέρματα.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ δέκα λεπτά πριν την συμπλήρωση  της πρώτης ώρας και συγκριμένα ο Καρατζάς στο 50΄ βρήκε τα δίχτυα του Παμφίλη, 1-0.
Το προβάδισμα του Πηλίου δεν κράτησε πολύ, αφού τρία λεπτά μετά ο Ισαλλάρι στο 53΄ έφερε τον αγώνα στα ίσια, 1-1.

Η ομάδα του Γιώργου Κουτσουφλάκη πήρε και πάλί το προβάδισμα στο 80΄, με γκολ του Γαβριήλ, 2-1.
Στα επόμενα λεπτά η Κήρινθος προσπάθησε και τελικά κατάφερε στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων να φέρει και πάλι τον αγώνα στα ίσια, αφού ο Κωνσταντός στο 95΄ από την άσπρη βούλα βρήκε τα δίχτυα του Χρήστου Καρατσόλια, 2-2.

Διαιτησία: Πόγκας (Λιαγκάκης – Παλούμπης)

Ερμής Πηλίου (Γιώργος Κουτσουφλάκης): 
Καρατσόλιας, Δημάκος, Καρατζάς, Χρυσικός, Σεχάι (68′ Ντούκα), Σοφρώνης, Δ. Παπαγεωργίου, Καλλάης, Γαβριήλ, Κούκα, Μουρτζάκης (85′ Τσιπτσής).

ΑΕ Κηρίνθου (Γιώργος Τσαραμίρσης): 
Παμφίλης, Εμμανουήλ (84′ Κούγκιας), Β. Μπαλατσός (78′ Καρίτσι), Ε. Μόσχου (84′ Ι. Σταματέλος), Δ. Θωμάς, Σταμούλος, Ι.Θ. Θαλασσινός, Π. Σταματέλος, Ισαλλάρι, Ι.Β. Θαλασσινός, Κωνσταντός.