Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΧ:Του πήρε την μπουκιά η Δροσιά στα χασομέρια..

Ένα ''buzzer beater¨¨ του Σουλιωτάκη στο 95' εξ επαφής μετά από σουτ του Σπανού στέρησε την νίκη από τον ΑΟΧαλκίδας στο Στάδιο απέναντι στην Δροσιά. 

Ένα τρίποντο που κρατούσαν οι γηπεδούχοι με νύχια και με δόντια χάρις σε ένα πέναλτι που κέρδισε στο 32΄ο Λάζρι από τον Σπανό και εκτέλεσε εύστοχα ο Μπινιάκος.

Στο υπόλοιπο διάστημα λιγιστές οι φάσεις στις δύο εστίες σε ένα νευρικό ματς με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο αλλά να είναι αρκετά φλύαροι.

Στο 31΄ένα σουτ του Μανωλόπουλου έφυγε ψηλά άουτ ,στο 50' σέντρα σουτ του Λάμπρου κανείς δεν  βρέθηκε στην πορεία της μπάλας ,στο 60΄μια παρόμοια σέντρα σουτ του Λάζρι είχε την ίδια τύχη και στο 79' μπούκα του Μπινιάκου όμως ο Σωτηρόπουλος τον πρόλαβε και έδιωξε.

Μ εαυτή την απώλεια ο ΑΟΧ έχασε την ευκαιρία να περάσει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη με τους άλλους δύο υποψήφιους '' μελλοθάνατους'' Μαρμάρι και Απ.Ερέτριας αύριο .

Πολύ καλή η διαιτησία των Κηρύκου, Δελχά και Πριόνα.

ΑΟΧ(Ταυταρίδης): 

Γαλλής, Σαρρής, Τζάβρας, Μανωλόπουλος, Ανυφαντής, Αγγελάκης, Πατσαβούρας Α, Κολώνιας, Μπινιάκος(87' Εφιουρούμ), Λάζρι(90' Πατσαβούρας Μ), Δούκας(75' Κάκος).

Δροσιά( Λάμπρου): 

Σωτηρόπουλος, Λάμπρου, Οικονόμου, Βελαέτης, Ντούκα, Μάλλιαρης, Αγγελάτος, Σουλιωτάκης, Σπανός, Πετράκης(20 'λ.τ. Μπανάσης), Σακκάς( 65΄Μανής).