Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νίκη σωτηρίας το Μονόδρι

Πολύ σημαντικό βήμα έκανε η Αναγέννηση Μονοδρίου που επικράτησε του ΑΟ Αυλωναρίου στο γήπεδο ''Δ. Παπαναστασίου'' το Μονόδρι, σε ένα αγώνα που στο πρώτο μέρος το Αυλωνάρι είχε την υπεροχή, έχασε ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και το πλήρωσε στην επανάληψη που οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έδειξαν ότι ήθελαν την νίκη και την πέτυχαν.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να έχουν καλές στιγμές αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 8' εκτέλεση φάουλ του Παπίλα μη μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Αποκοτού.

Στο 17' τετ-ατε του Μπάρδι που πλάσαρε πάνω στον γκολκίπερ του Μονοδρίου.

Στο 19' εντυπωσιακή απόκρουση του Κούκη σε κοντινή κεφαλιά.

Στο 23' μεγάλη ευκαιρία σε πλασέ του Γκιούλι που πλάσαρε ελάχιστα  άουτ.

Στο 44' τραυματίστηκε ο γκολκίπερ του Μονοδρίου Απόκοτος όταν στην προσπάθεια του να μπλοκάρει την μπάλα δημιουργήθηκε πρόβλημα στο ώμο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για τα περαιτέρω και αντικαταστάθηκε. 

Στο 49' οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ και κεφαλιά απέκρουσε ο Κούκης και στην επαναφορά ο Μαρτζούκος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-0.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν σωστά το υπέρ τους σκορ, εκμεταλλευόμενοι και την καθίζηση του Αυλωναρίου και η λήξη τους βρήκε νικητές με 1-0 να παίρνουν το σημαντικό τρίποντο σωτηρίας.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με απ' ευθείας κόκκινη ο Γκιούλι για έντονες διαμαρτυρίες 

Αναγέννηση Μονοδρίου.  (Αλέξανδρος Πόγκας): Απόκοτος (44′ Κρινής λ.τ.), Κόκκος, Κ. Πόγκας, Μαρτσούκος, Ζέρβας, Αντωνίου, Γ. Κοτρόζος, Μεγαρίτης (90′ Πούρης), Τζελίλι, Καλογρίδης, Σέγκος (90′ Πουρής).

ΑΟ Αυλωναρίου. (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Ν. Κούκης, Μπρεγκανάκου (69′ Παπαρήγας), Ανδρέου, Ξυράφης, Παπίλας, Σολάκου, Γκιούλι, Κατσούλας, Τσιάκος, Γλυκός, Μπάρδι.