Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Νηλέας Νεοχωρίου- Νέα Στύρα 2-2

Ισοπαλία στο γήπεδο Κριεζών ανάμεσα στον Νηλέα Νεοχωρίου και τα Νέα Στύρα, σε ένα αγώνα χωρίς ποιότητα στο πρώτο μέρος ε λίγες καλές στιγμές εκατέρωθεν, ενώ η επανάληψη επιφύλασσε τέσσερα γκολ που μοιράστηκαν οι δύο ομάδες όπως και τους βαθμούς.

Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο ημίχρονο με τους φιλοξενούμενους να έχουν ελαφρά υπεροχή αλλά μέχρι εκεί, με την λήξη του ημιχρόνου να βρίσκει ισόπαλες τις δυο ομάδες χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη τα Νέα Στύρα είχαν την πρωτοβουλία και κατάφεραν στο 49' να προηγηθούν στο σκορ με γκολ που σημείωσε ο Στούπας 0-1.
Στο 70' τα Στύρα διπλασίασαν τα τέρματα τους με γκολ που σημείωσε ο ο Ντούνης δίνοντας αέρα δυο γκολ στην ομάδα του 0-2.
Ο Νηλέας αφυπνίστηκε, αντέδρασε ανέλεβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε στο 73' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σπανού να μειώσει το σκορ μ1-2.
Στο 79' ο Νηλέας έφερε το αποτέλεσμα στα ίσια με σκόρερ τον τον Κέκη 2-2.
Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι και οι δύο ομάδες μοιράστηκαν γκολ και βαθμούς στο τελικό 2-2.
 
Διαιτησία: Κηρύκος - Ντούρας- Περούλιας.

Νηλέας Νεοχωρίου. (Βαγγέλης Σταματούκος): Δαφνής, Π. Παπακωνσταντίνου, Μήτρου, Κότσαρης, Γ, Κότσαρης Κ, Σαμαράς, Α. Παπακωνσταντίνου (63′ Κέκης), Ρουμελιώτης (55′ Ρουμπής), Σπανός, Τάγκας, Δήμου.

Νέα Στύρα. (Μίλτος Καρατζάς): Ρούπας, Δελής, Μπουλούκος (90' Κορδώνης), Πλίτσης, Φεϊζάι, Ντούνης, Κάρο, Τζώρτζης, Περουτσέας, Στούπας, Κωνσταντάκης (46′ Κρέστας).