Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη τα Ζάρητρα στην Κάνηθο

Μεγάλη νίκη σημείωσε ο ΑΟ Ζάρητρα που επικράτησε με σα στην Κάνηθο του ΠΑΟΚ σε ένα αγώνα που βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά κατάφερε παίζοντας πειθαρχημένα να κάνει την ανατροπή και να φύγει νικητής από την κάνηθο.

Απ΄το ξεκίνημα τα Ζάρητρα έδειξαν τις προθέσεις τους στο 3' χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία με τον Κέλλη που πλάσαρε τετ-ατε αλλά πάνω στον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ.

Η απάντηση ήρθε με γκολ για τους γηπεδούχους στο 10' με σουτ έξω από την περιοχή του Λουιζινίδη που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα 1-0.

Στο 12' τα Ζάρητρα ισοφάρισαν με ατομική ενέργεια του Ηλία Ι που μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές αλλά ήταν άστοχοι  στην τελική προσπάθεια. Καλές στιγμές είχε και ο ΑΟ Ζάρητρα που κι' αυτός δεν τις εκμεταλλεύτηκε.

Στο 72' οι φιλοξενούμενοι έκαναν την ανατροπή όταν μετά από σέντρα ο Καρράς πλάσαρε με την μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα 1-2.

Στο 82' πλασέ του Μπαμπίν έδιωξε τελευταία στιγμή ο Ντούνης ,ενώ στις καθυστερήσεις ο Γιαννακός πλάσαρε ελάχιστα άουτ.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον ΑΟ Ζάρητρα νικητή να παίρνει το σημαντικό τρίποντο μέσα στην Κάνηθο.

ΠΑΟ Κανήθου. (Νάσος Παυλίδης): Μπαρόλας, Μπαμπίν, Στούρας, Τσώκος (81′ Σίδερης), Ξιφαράς, Κάσα, Καρφής (53′ Χαμάτι), Σούλκα, Ζυρούκου, Μπαλίου (43′ Βουτυράς), Λουιζινίδης.

ΑΟ Ζάρητρα. (Δημ. Αποστόλου-Χρ. Ηλίας): Γκάτσος, Ντούνης, Τσέλα, Κουσερής, Μ. Ηλίας, Καρράς, Γ. Παναγιώτου, Ι. Ηλίας, Πέππας, Ελευθερίου (65′ Ν. Παναγιώτου), Κέλλης (85′ Σύρμας).