Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δύσκολα ο Δύστος την Μεσσοποταμία.

Ο Δύστος επικράτησε της Μεσσοποταμίας με 3-2 σε ένα αγώνα που στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, προηγήθηκαν στο σκορ, είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ, απέναντι σε ένα άχρωμο Δύστο στο πρώτο μέρος, βελτιωμένος στην επανάληψη και κατάφερε να πάρει την νίκη σημειώνοντας δύο γκολ σε δύο λεπτά και δέχτηκε στο τέλος το δεύτερο γκολ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους ασύνδετους με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται το άσχημο παιχνίδι του Δύστου και στο 16' άνοιξαν το σκορ με γκολ που σημείωσε ο Παύλου 0-1.

Στην συνέχεια είχαν και δυο μεγάλες ευκαιρίες αλλά δεν τις εκμεταλεύτηκαν. Μετά το 35' ο Δύστος άρχισε να σοβαρεύεται και στο 40' έφερε το αποτέλεσμα στα ίσια με γκολ που πέτυχε ο Πιλάτης 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Να σημειωθεί στο 44' ο τραυματισμός του  Πολυχρόνη της Μεσσοποταμίας (πρόβλημα στο γόνατο) που αντικαταστάθηκε.

Στην επανάληψη ο Δύστος μπήκε δυνατός και σοβαρός και στο 57' με γκολ που σημείωσε ο Πάσχος έκανε την ανατροπή στο σκορ 2-1.

Δύο λεπτά αργότερα με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ ο Μαστροκώστας Γ. σημείωσε το 3-1 για τον Δύστο.

Στις καθυστερήσεις 91' η Μεσσοποταμία μείωσε το σκορ με γκολ που πέτυχε ο Μπλατσιώτης για το τελικό 3-2.

 ΑΟ Δύστου. (Βασ. Φωτιάς): Αντώνενας (88′ Δεμερούτης), Πιλάτης, Τσάλας (88′ Lulaj), Αναστασίου, Χ. Μαστροκώστας, Χαραλάμπους, Πάσχος (88′ Μωλές), Μάλλιος, Στουραΐτης (53′ Λικάϊ), Γ. Μαστροκώστας, Μανδράκας.

Εν. Μεσοποταμίας. (Μανώλης Βέττας) Κοροβέσης, Σπανός, Μάλλιαρης, Πολυχρόνης (46′ Σφύρλας), Μπαλωμένος, Νεσίμι (64′ Ντόβρος), Παύλου, Σμπρίνης, Δ. Βαρτζής (53′ Στούμπος), Δ. Βαρτζής (75′ Τουζούν), Μπλατσιώτης.