Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η Προποντίδα με ανατροπή 3-2 την Ιστιαία


H Προποντίδα επιβλήθηκε της ΑΕ Ιστιαίας με σκορ 3-2 στην 23η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας, στο γήπεδο του Βούρκου, μπαίνοντας και πάλι μπροστά από την Ιστιαία στην βαθμολογία, έχοντας 39 βαθμούς (η Ιστιαία έχει 37).

Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός, με μεταπτώσεις, αλλαγές στο σκορ, κόκκινες κάρτες και ανατροπή στο σκορ, με τους γηπεδούχους να μην έχουν καλή εμφάνιση στο πρώτο μέρος και να βρίσκονται πίσω στο σκορ, αφού ο νεαρός και «συνήθης ύποπτος» της Ιστιαίας Αργύρης Μαρνέζος στο 10΄ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του με πλασέ, 0-1.

Η ομάδα της Ιστιαίας έβαλε πολλά γκάζια στο πρώτο μέρος και έκανε τους γηπεδούχους να έχουν αρκετές λάθος αντιδράσεις, ενώ είχε ευκαιρίες με τον Δήμου αλλά και τον σκόρερ Μαρνέζο, χάνοντας καλή στιγμή να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Η Προποντίδα μπήκε στο δεύτερο μέρος με το σκορ να είναι εις βάρος της, αλλά έβαλε γκάζια και κατάφερε να φέρει τον αγώνα στα ίσια στο 72΄ με τον Ζαχαριάδη, 1-1.

Η ομάδα του Στάθη Κατσικογιάννη έδειξε θέληση και πείσμα και κατάφερε με τον Θανάση Δήμου αμέσως μετά να διπλασιάσει τα τέρματά της, 1-2.

Η Ιστιαία συνέχισε την επιθετική της «διάθεση» με Φλέβα και Πετή, όμως ο Κουσκούτης κράτησε  το σκορ χωρίς αλλαγή.

Στη συνέχεια η Προποντίδα δείχνοντας πως κρατούσε «άσο στο μανίκι της», κατάφερε να ισοφαρίσει για δεύτερη φορά με το Γκιόσι, 2-2, με δυνατό σουτ που "εξοστρακίστηκε"  απο σώμα αμυνόμενου.

Η λύτρωση για την "Μπάρτσα" ήλθε τελικά στο 90΄ με γκολ από τη λευκή βούλα του Αργυρού, διαμορφώνοντας και το τελικό αποτέλεσμα, 3-2 με ανατροπή.

Να σημειώσουμε πως στις καθυστερήσεις υπήρξαν αρκετές αψιμαχίες και ο ρέφερι έστειλε στα αποδυτήρια απο την Προποντίδα τον Σταθόπουλο και τον Κουσκούτη που είδαν κόκκινες κάρτες και από Ιστιαία ο Μάλλιαρης και Φλέβας τους ακολούθησαν !

Διαιτησία: Σιαπλαούρας (Δάλλας  -  Παλούμπης)

ΑΕ Προποντίδας (Παναγιώτης Τοκπασίδης): 

Κουσκούτης, Μωραΐτης (46′ Λ. Τσιαμπαλής), Β. Ντεγιάννης, 12 Νικολάου, Ι. Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος (85′ Αθανασίου), Ζαχαριάδης (90’+ Αναγνώστου), Αργυρός, Θ. Τσιαμπαλής, Γκιόσι (91 Σπύρου), Τ. Συνοδάκης.

ΑΕ Ιστιαίας (Στάθης Κατσικογιάννης): 

Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης (90′ Καπόλος), Φλέβας, Τόουφρε, Μάλλιαρης (90′ Γλύκος), Πετής (77′ Πανταζής), Τζαφεράι, Καλιβάτσι, Δήμου, Μαρνέζος (90′ Αντωνίου), Σιάνος (60′ Κασσικός).