Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΝΑ: Μεγάλο διπλό στην Ζάκυνθο.


 Η Αρτάκη συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά ανόδου μετά το διπλό που πέτυχε με 2-0 στο '' Τζάντε'' επί της Ζακύνθου κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την άνοδο στην φουτμπολ λιγκ 2.

Οι παίκτες του Δ.Μαγκαφίνη κλέιδωσαν το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ από τον Χατζηστάμου στο 6' και στο 25' αφού εκμεταλέυτηκαν πλήρως τα κενά στα δύο άκρα της άμυνας των επτανήσιων.Με πολύ καλό στήσιμο και αντεπιθέσεις η Αρτάκη πήγε στα αποδυτήρια με παράσταση νίκης.

Παρότι στο β΄ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 60 με το Τζιμέλη να νικιέται από τον Μουζάκη και έχοντας δύο τετ ε τετ που έγιωξαν σωτήρια οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή εν τούτοις κατάφερε να φύγει αλώβητη από ια δύσκολη έδρα μένοντας στο κυνήγι του Κεραμιδίου και έχοντα την επόμενη αγωνιστική την Καστοριά στο '' Νίκος Κίλιμπας''.

Διαιτητές ήταν οι Κεφίλης, Οικονόμου, Θεοδωρόπουλος.


Ζάκυνθος (Στάθης Καραμαλίκης):

Δημάς, Μαλαμούλης, Λιβέρης, Μούστα, Σουρμπής, Γουσέτης, Chimeli, Νικολακόπουλος, Αγκαράι, Α. Χατζηστάμου, Νικολίτσας. (Ντούκας, Τσουκαλάς, Rivas, Μπιάζης, Ραγιάς, Κακολύρης, Τζατζάνας, Τσιγκρήλας, Στύλλα).

Αρτάκη (Δημήτρης Μαγκαφίνης):

 Μουζάκης, Ρέντζας, Στασινόπουλος, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Ταυταρίδης, Δ. Χατζηστάμου, Παπαδάκης, Παυλίδης, Ιορδανίδης, Σπηλιώτης. (Φισκατώρης, Παπαδημητρίου, Βελής, Ντουμάνης, Γερογιάννης, Μερτύρης, Μεταξάς, Κωνσταντάρας, Σαλπιγγίδης).