Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ταμυναικός:Ξέσπασε στο β' ημίχρονο

Με σκορ 4-0 ο Ταμυναικός επικράτησε του Μαντουδίου στην έδρα του πετυχαίνοντας όλα τα γκολ στο β΄ημίχρονο φτάνοντας παράλληλα τις 8 συνεχόμενες νίκες δείχνοντας πολύ δυνατός το τελευταίο διάστημα.

Οι φιλοξενούμενοι άντεξαν ένα ημίχρονο κρατώντας το 0 στην άμυνα με καλή τακτική και αντεπιθέσεις για να αιφνιδιάσουν.Στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές πάντως ευκαιρίες που δεν απέφεραν το επιθυμητό .

Στο 3' γύρισμα του Σταματούκου ο Μπράχα αστόχησε από καλή θέση, στο 15' σουτ του Σταματούκου βρήκε το δεξί δοκάρι του Τρίκκα,στο 20' ο Σταματούκος απέναντι από τον γκολκίπερ του Μαντουδίου νικήθηκε από τον τελευταίο ,στο 22' σουτ του Ντόβολη ξυστά άουτ, στο 35΄ο Δήμου μπήκε από δεξιά αλλά σούταρε άουτ και στο 40' από γύρισμα του Σταματούκου ο Μπράχα εξ επαφής αστόχησε.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά με τον Σκριβάνο σε τρεις περιπτώσεις να φτάνει κοντά στο γκολ, στο 46' έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί, στο 51' ευθύβολο σουτ από μακριά βγήκε λίγο άουτ και στο 54' τρομερή απόκρουση του Κότσαρη σε ωραία κεφαλιά του επιθετικού του Μαντουδίου.

Από κεί και μετά το μαγικό ραβδάκι μετέτρεψε όλες τις επιθέσεις του Ταμυναικού σε γκολ Στο 57' ο Μπράχα αφού πέρασε και τον Τρίκκα έκανε το 1-0, στο 71΄ο Ντόβολης με πλασέ πέτυχε το 2-0 αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το δοκάρι, στο 73΄από σέντρα του Σταματούκου ο Πόγκας με ωραίο πλασέ το 3-0 και στο 87' το καρέ έκλεισε ο Μπράχα μετά από λάθος γύρισμα των αμυντικών και εύκολο πλασέ .

Πολύ καλή η διατησία των Βελέντζα, Κοντογιαννίδη και Δούκα,

Ταμυναικός.( Ντόβολης): Κότσαρης, Δήμου, Μαντζουρανάκης, Αναστασίου(77' Φωτιάς), Μπελίτσος, Ανγκέλι(46' Ζαχαρόπουλος), Σταματούκος, Ντόβολης, Μπράχα, Κονόμι, Πόγκας.

Μαντούδι.(Σπυρόπουλος): Τρίκκας, Βρέτος, Μορφούλης, Τάρλας, Τσικτσίφης, Κουβούσης, Λειβαδίτης,(78' Αναστασίου), Σκριβάνος, Τολιόπουλος(65' Τριανταφύλλου), Τσούμαρης(78' Σεγκούνας), Στεργίου.