Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Η ΑΕ Ιστιαίας άλωσε το Μαρμάρι

Νικήτρια έφυγε από το Λουμείδιο η ΑΕ Ιστιαίας που επικράτησε του ΑΟ Μαρμαρίου με 4-1, σε ένα αγώνα όπου οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ και κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να κάνουν την ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο.

 Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζουν από τα πρώτα λεπτά την ομάδα της ΑΕ Ιστιαίας, η οποία ήταν καλά στημένη στα μετόπισθεν.

Στο 19' η υπεροχή του Μαρμαρίου καρποφόρησε και με κοντινό πλασέ ο Τσιλίκης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, όταν σε μια στιγμή αδράνειας πήρε την μπάλα προχώρησε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 45' κερδίζοντας πέναλτι όταν μετά από μπαλιά στην περιοχή η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού καταλογίστηκε πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Πετής ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στην επανάληψη και οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν για το γκολ που στο 62' το κατάφερε η ΑΕ Ιστιαίας όταν ο Μαρνέζος με  ατομική προσπάθεια πλάσαρε τον Ηρακλή σημειώνοντας το 1-2.

Στο 78' η ΑΕ Ιστιαίας έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 1-3 με σκόρερ τον Δήμου.

Στο 84' η ΑΕ Ιστιαίας αύξησε τον δείκτη του σκορ με γκολ που σημείωσε ο Βούλγαρης μετά από σέντρα του Πετή και υποδειγματικό πλασέ 1-4. 
Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ΑΕ Ιστιαίας να παίρνει την νίκη και το τρίποντο.

ΑΟ Μαρμαρίου. (Ηλίας Οικονομίδης): Ηρακλής, Παπουτσής (85′ Καρατζάς), Ρίζος (70′ Μπάνος), Αγουρίδας (24′  Κέκης), Μαντζιώκας, Δ. Ποδαράς, Μπεζδικιάν, Καλογερίδης, Τσιλίκης, Σούλας, Τούρλας.

ΑΕ Ιστιαίας(Στάθης Κατσικογιάννης): Παναγιωτόπουλος, Βούλγαρης, Σιάνος, Τοουρφέ, Μάλλιαρης, Πετής, Τζαφεράι, Καλιβάτσι, Δήμου, Μαρνέζος, Σταθαράς.