Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Σταυρός και Κάρυστος ευ(Χ)αριστημένοι κι οι δύο.

 Σταυρός και Κάρυστος μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στο μεταξύ τους ματς το οποίο έληξε με 0-0 μετά από ένα αμφίρροπο και ισορροπημένο παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς ήταν πιο επικίνδυνοι και είχαν στο 26΄δοκάρι με τον Καραχάλιο σε εκτέλεση φάουλ και επίσης δύο καλές στιγμές με τους Ντούμα και Σπανό που έδιωξαν οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και κράτησαν το 0-0 παρά την μεγάλη ευκαιρία του Σταυρού με τον Ντούμα στο τέλος που έδιωξε σωτήρια ο Αραχωβίτης. Αμφότεροι πλέον έφυγαν ικανοποιημένοι από το γήπεδο με τους γηπεδούχους να απέχουν 6 βαθμούς από την θέση του υποβιβασμού.

Διαιτητές ήταν οι Βελέντζας, Ρουμπής και Πασχαλίδης.

Σταυρός. (Κ. Καλλιμάνης): Χαλαστάρας, Βογιατζής (85′ Καλογιάννης), Χασάνδρας, Γκρινιάρης, Μπίτζος, Σεΐτης (85′ Κατσαρής), Γιουλής, Σπανός, Ντούμας, Καραχάλιος, Τζαμίχας.

Κάρυστος. (Γ. Τζόκας): Αραχωβίτης, Περ. Ραβιόλος,, Χελιώτης, Θατσί (67′ Ντινιακός), Αντωνένας (77′ Ζέφι), Κακάβας, Χαρίσης, Μπούσουλας (84′ Νίκολη), Ζάνι, Ρούσσος