Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Προποντίδα:'Εριξε στον''' Βούρκο'' το Μαρμάρι.

 Η Προποντίδα επικράτησε με 2-0 του Μαρμαρίου και το ανάγκασε από δω και πέρα να βλέπει το μέλλον του στην κατηγορία αρκετά επισφαλές.

Οι γηπεδούχοι είχαν να αντιμετωπίσουν μια άμυνα -μαζινό των ''Νότιων'' που ήρθαν στον Βούρκο να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους.

Σημειωτέον ότι το Μαρμάρι παρατάχθηκε με 11! παίκτες που έδωσαν τα πάντα προκειμένου να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα, οι γερόλυκοι Παπουτσής και Μιχαήλ επιστρατεύτηκαν και ο 15χρονος Καρατζάς στην ενδεκάδα ανάγκης που κατέβασε ο κ.Οικονομίδης.

Τελικά το Μαρμάρι λύγισε χάρις σε δύο γκολ του Θ.Τσιαμπαλή στο 72' και του Γκιόσι στο 87' αφού προηγουμένως οι παίκτες του κ.Τοκπασίδη είχαν χάσει σωρεία ευκαιριών προκειμένου να καθαρίσουν το ματς .

Διαιτητές ήταν οι Βελέντζας , Καμπούρης  Α  και Αλεξίου Χ.

ΑΕ Προποντίδας (Τοκπασίδης): Αναγνώστου, Μωραϊτης, Ντεγιάννης, Νικολάου, Παπακωνσταντίνου, Σταθόπουλος (55' Σπύρου), Ζαχαριάδης (63' Γ. Μακρής), Αργυρός, Θέμης Τσιαμπαλής, Γκιόσι, Λάμπρος Τσιαμπαλής (80' Αθανασίου).

ΑΟ Μαρμαρίου (Οικονομίδης): Δρόσος, Παπουτσής, Αλ. Ηρακλής, Ποδαράς, Μαντζιώκας, Καρατζάς, Μπιζδικιάν, Μιχαήλ, Μπάνος, Σούλας, Τσιλίκης.