Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δυνατή νίκη ο ΑΟ Καρύστου

 Δυνατός αγώνας έγινε στο Λουμείδιο γήπεδο της Καρύστου όπου ο ΑΟΚ πήρε την νίκη μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο πεντάλεπτο του αγώνα.

Δυνατά ξεκίνησε ο αγώνας με ελαφρά πρωτοβουλία της Αναγέννησης που όμως δεν κατάφερε τις λίγες καλές στιγμές που είχε να τις εκμεταλλευτεί. Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι μπήκαν μουδιασμένα στον αγώνα και δεν απείλησαν ουσιαστικά την εστία του Αλατζά. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ 0-0.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε με τους γηπεδούχους να ανεβάζουν στροφές και τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν νωθροί και ανοργάνωτοι. 

Η υπεροχή της Καρύστου καρποφόρησε στο 66' με γκολ που σημείωσε ο Ρούσος ανοίγοντας το σκορ 1-0.

Η πίεση της Καρύστου συνεχίστηκε αλλά ο εντυπωσιακός Αλατζάς όταν χρειάστηκε ήταν απροσπέλαστος και μάλιστα από δική του μπαλιά έγινε η ξαφνική αντεπίθεση στο 81'  για το γκολ της ισοφάρισης με τον  Μαναρίτσα που σημείωσε το 1-1.

Στο 86' όμως ο εκπληκτικός Αλατζάς νικήθηκε από τον Ζέφι που σημείωσε το νικητήριο γκολ για τον ΑΟ καρύστου 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Διαιτητές: Κηρύκος, Βοηθοί: Κοντογιαννίδης-Ρούσσης.

ΑΟ  Καρύστου. (Γιώργος Τζόκας): Αραχωβίτης, Περ. Ραβιόλος, Χελιώτης, Ντινιάκος, Αντώνενας (57′ Ζέφι), Κακαβάς, Χαρίσης, Μπούσουλας (83′ Τσακιρίδης), Ζάνι, Καράβολας (90' Θάτσι), Ρούσσος (90’+3′ Λουλάι).

Αναγέννηση Μαντουδίου. (Τάκης Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Βρέττος, Γ.-Δ. Μορφούλης, Τάρλας, Τσικτσίρης, Κουβούσης, Λειβαδίτης (90′ Λιάκος), Τηλιόπουλος, Μαναρίτσας, Μουτουσίδης (85′ Γκάγκαλης), Στεργίου.