Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μεγάλη νίκη της Αιδηψού με 5-2


Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα η Αιδηψός με το εμφατικό σκορ 5-2 επί του πολύ καλού Ταμυναϊκού, σε έναν αγώνα διαφήμιση του ποδοσφαίρου, για την  26η αγωνιστική της μεγάλης κατηγορίας της Εύβοιας.

Από την αρχή του ο αγώνας μας κράτησε σε ενδιαφέρον με τον γρήγορο ρυθμό του, τις συνεχείς εναλλαγές της μπάλας, τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν και φυσικά τα πολλά γκολ που επιτεύχθηκαν, με τον Κυριακού (γνωστό σαν Τσούξον) να πετυχαίνει χατ - τρικ με τα τρία πολύ όμορφα γκολ που πέτυχε.

Η ομάδα του Θανάση Αναγνώστου προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, με τον Ταμυναϊκό να φέρνει γρήγορα και τις δύο φορές το αποτέλεσμα, αλλά παρά την αγωνιστικότητα του και τον γρήγορο παιχνίδι, η Αιδηψός έδειξε να θέλει περισσότερο το αποτέλεσμα και έτσι με την σημερινή «πεντάρα» δείχνει να ισχυροποιεί τον φετινό της στόχο να τερματίσει στην τρίτη θέση !

Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τους γηπεδούχους με τον Μακρή να πλασάρει λίγο πάνω από το οριζόντιο του Γ. Κότσαρη. Η επόμενη φάση ήταν του Σταματούκου στο 5΄ που σούταρε αναγκάζοντας τον Μπιμπάι να αποκρούσει στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 6΄ ο Μάριος Σουλιάδης άνοιξε το σκορ με ένα αιφνιδιαστικό σουτ σχεδόν από την γραμμή της σέντρας, 1-0.

Στο 16΄ Ο Γάσπαρης έστειλε και πάλι την μπάλα πάνω από το οριζόντιο των φιλοξενούμενων, ενώ στο 19΄ ο Μπράχα μέσα από την περιοχή του Μέλι Μπιμπάι βρήκε τα δίχτυα του, κάνοντας το 1-1.

Στα επόμενα λεπτά ο Μακρής και ο Σουλιάδης χάνουν ευκαιρίες για γκολ, όπως και Μπράχα για τον Ταμυναϊκό, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με ισόπαλο αποτέλεσμα.

Η επιθετικότητα της Αιδηψού ήταν επίμονη στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να αντιδρούν πολύ σωστά, αλλά να γίνονται και επικίνδυνοι.

Γάσπαρης και  Φώτου δεν καταφέρνουν να πετύχουν γκολ, ενώ στη συνέχεια Ζαχαρόπουλος και Μπράχα βρέθηκαν στην περιοχή του Μπιμπάι και η άμυνα τελευταία στιγμή κατάφερε να διώξει την μπάλα με ένταση.

Στο 62΄ η Αιδηψός μετά από πλάγιο κάνει αιφνιδιαστική επίθεση με τον Γιάννη Κυριακού να μπαίνει στην περιοχή και χωρίς δυσκολία να κάνει το 2-1.

 Επτά λεπτά μετά όμως και πάλι ο Μπράχα μετά από φάουλ που εκτέλεσε η ομάδα του, πήρε την μπάλα και έκανε το 2-2, φέρνοντας και πάλι τον αγώνα στα ίσια.

Στα επόμενα λεπτά η Αιδηψός έδειξε την θέληση για το αποτέλεσμα και έτσι στο 75΄ ο Γάσπαρης έκανε το 3-2 με πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο επόμενο λεπτό, μετά την σέντρα των φιλοξενούμενων, ο Κυριακού πήρε την μπάλα και ανέβασε το κοντέρ του σκορ σε 4-2. Ο ίδιος στο 79΄με γυριστό σουτ μέσα στη μικρή περιοχή, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο 87΄και πάλι ο «Τσούξον» ήταν αυτός που βρήκε στόχο, διαμορφώνοντας το τελικό 5-2 αλλά πετυχαίνοντας και χατ -  τρικ, δίνοντας στην νίκη της Αιδηψού χαρακτήρα θριάμβου, μιας και ο αντίπαλός της σήμερα ήταν πολύ καλός παρά την ήττα του και συνέβαλε στον πολύ ωραίο αγώνα που πραγματοποιήθηκε.

ΣΣ: Θα ακολουθήσουν σε άλλη ανάρτηση, δηλώσεις και φωτορεπορτάζ.


ΑΟ Αιδηψός
(Θανάσης Αναγνώστου): 

Μ. Μπιμπάι, Φώτου, Γάσπαρης, Γιουκάι, Πατσής, Μαυρούτσικος, Μ. Σουλιάδης, Ι. Σουλιάδης, Κυριακού, Μακρής (82΄ Ζουζουλής), Καρατζούδης (Σούμπασης).


Ταμυναϊκός (Βαγγέλης Ντόβολης): 

Γ. Κότσαρης, Δήμου, Μαντζουρανάκης, Μπελίτσος, Φωτιάς, Γ. Ντόβολης (75΄ Πόγκας), 14 Κονόμι, Ζαχαρόπουλος, Μπράχα (72΄ Πόγκας), Σταματούκος, Πέππας.