Αποτελέσματα Βαθμολογίες, επόμενες αγωνιστικές

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ Β΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Γ΄ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Α΄ ΕΥΒΟΙΑΣ Β΄ΕΥΒΟΙΑΣ Γ΄ ΕΥΒΟΙΑΣ

ΑΟΝΑ:'Ε(Χ)ασε βαθμούς στο ντέρμπι.

 Δύο πολύτιμους βαθμούς έχασε η Αρτάκη στο '' Νίκος Κίλιμπας '' στο ντέρμπι απέναντι στον Σβορώνο μένοντας δύο βαθμούς πίσω από το Κεραμίδι που πέρασε από την έδρα του Πιερικού.

Οι γηπεδούχοι μπλοκαρισμένοι και αγχωμένοι απέναντι σε μια ομάδα οργανωμένη που ήξερε τι ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφεραν να γίνουν απειλητικοί αν εξαιρέσει κανείς την κραυγαλέα ευκαιρία στο 96' στο σουτ του Ιορδανίδη που έδιωξαν σωτήρια οι αμυντικοί πάνω στην γραμμή.

Με τα ατού της Αρτάκης κλεισμένα και σε μέτρια ημέρα βλέπε Παπαδάκη και Σπηλιώτη οι οποίοι πελαγοδρομούσαν ο Δ.Μαγκαφίνης μάταια περίμενε να βρει λύσεις κυρίως στην επίθεση.

Μάλιστα οι Κατερινιώτες φάνηκαν περισσότερο απειλητικοί στο 15' και στο 16' με τον πρώτο σκόρερ του ομίλου  Κυπαρίσση και τις δύο φορές να νικιέται από τον Ντουμάνη αλλά και στο 43' πάλι ο Ντουμάνης έδιωξε το σουτ από ευνοϊκή θέση του Κομποθανάση.

Στο δεύτερο ημίχρονο μια από τα ίδια η Αρτάκη προσπάθησε με εσωτερικές κινήσεις να μπερδέψει την πολύ καλά οργανωμένη άμυνα του Σβορώνου όμως χωρίς αποτέλεσμα με το 0-0 να σφραγίζει τις προσπάθειες και των δύο ομάδων με μιά μόνο πολύ καλή στιγμή πέραν αυτής των καθυστερήσεων στο 67' γύρισμα του Τσούπρου στο πουθενά χωρίς κανείς να βρεθεί στην πορεία της μπάλας.

Στο επόμενο ματς η Αρτάκη πάει στον απογοητευμένο πλην επικίνδυνο Βατανιακό λόγω εντοπιότητας και το Κεραμίδι να πηγαίνει στον Αστ.Πετριτή που καίγεται για βαθμούς στον μοναδικό πλέον όμιλο που όλα παίζονται για την άνοδο.

Πολύ καλή η διαιτησία των εξ Αν. Αττικής Ρεντίφη, Σούλα και Κάλλη.

Αρτάκη(Μαγκαφίνης):Ντουμάνης, Χατζηστάμου(90' Γερογιάννης), Στασινόπουλος, Τσούπρος, Μπιμπισίδης, Ταυταρίδης, Σαλπιγγίδης, Παπαδάκης(75' Λάμπρου), Παυλίδης(68' Μεταξάς), Ιορδανίδης, Σπηλιώτης.

Σβορώνος(Θεοδοσιάδης): Ζωγράφος, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Χαρτσιάς, Μυστρίδης, Δεμηρτζόγλου(81' Ξυδού), Κομποθανάσης(81' Δημηνάς), Κυπαρίσσης(92' Χατζής), Φυτόπουλος, Λαμπόγλου(65' Κυρτέγος), Καραγκούνης.